Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs RETRAS de urgență dintr-un cunoscut supermarket din România. Există susiciuni de contaminare cu e.Coli
ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs RETRAS de urgență dintr-un cunoscut supermarket din România. Există susiciuni de contaminare cu e.Coli

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs RETRAS de urgență dintr-un cunoscut supermarket din România. Există susiciuni de contaminare cu e.Coli

Un sortiment de brânză a fost retras dintr-un supermarket din România, în urma unei suspiciuni de contaminare cu e-Coli, a anunțat Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit unui comunicat al ANSVA, Punctul Național de Contact RASFF România a fost notificat joi de către Punctul European de Contact RASFF cu privire la faptul că Mega Image a inițiat o retragere a sortimentului de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g.

ANSVA informează că „retragerea produsului a fost iniţiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existenţa unei suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului Reblochon de Savoie au lait cru 450g, iar loturile suspecte sunt cele a căror serie de identificare începe cu 8CR”.

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt: Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa şi Mega Image Tomis Constanţa.

„În conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu procedurile ANSVSA, Mega Image România a transmis Autorităţii anunţul privind retragerea tipului de produs suspicionat, care conţine detalii si recomandări pentru consumatori”, potrivit comunicatului ANSVA.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: