Evenimentul Zilei > Social > Înțepat de sute de albine, și-a SACRIFICAT viața pentru a-și salva copiii: „Eu acum mor! Ia copiii și fugi”
Înțepat de sute de albine, și-a SACRIFICAT viața pentru a-și salva copiii: „Eu acum mor! Ia copiii și fugi”

Înțepat de sute de albine, și-a SACRIFICAT viața pentru a-și salva copiii: „Eu acum mor! Ia copiii și fugi”

Tragedie fără margini în Iași. Un bărbat a murit, după ce a fost înțepat de sute de albine, încercând să salveze viața copiilor săi.

Fratele bărbatului a povestit pentru Observator Tv cum a reușit să salveze viața nepoților, de roiul de albine care s-a năpustit asupra lor. 

Acesta a declarat că fratele său a strigat cu ultimele puteri să-i ia copiii și să-i salveze, în timp ce albinele se năpusteau asupra sa. "Eu acum mor! Ia copiii şi fugi", ar fi spus bărbatul, cu ultimele puteri.

Fratele bărbatului a luat copiii și a fugit din calea albinelor. Când a revenit, nu a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind acoperit complet de insecte.

Stupii se aflau într-un lan de porumb, la doar o sută de metri de șosea. Albinele, care au fost aduse cu o seară înainte, erau foarte agitate, după cum au precizat localnicii, potrivit Antena3.ro.

Bărbatul a încercat să salveze viața copiilor săi, unul de doar opt luni. Acesta a văzut că albinele urmează să atace și s-a lăsat la pământ, pemițând fratelui său să salveze copiii care se aflau în preajmă.

Bărbatul a murit, după ce a fost înțepat de sute de albine. Criminaliştii au descoperit un număr de 1.100 de înțepături pe trupul victimei.