Andrei Tinu a fost întotdeauna un „copil al presei” foarte liniștit, jurnaliștii fiind obișnuiți cu prezența lui încă de când acesta era mic și adus în cercurile profesionale ale tatălui său. Bucuria a fost mare atunci când Tinu jr. a anunțat că și-a găsit sufletul pereche, o blondă frumoasă, studentă la Medicină Dentară pe atunci. S-au căsătorit în 2014, în fața multor apropiați și oameni politici, apoi au făcut doi copii.

 

S-a bătut cu soacra

În 2016, norul de iubire s-a evaporat și au apărut primele scandaluri. Mai exact, au început certuri violente între ea și mama lui Andrei, Emilia Iucinu. Cele două au ajuns în vizorul presei după ce au avut o altercație fizică, ce s-a sfârșit cu un ordin de restricție și cu daune morale ireparabile între cele două. Totodată, cuplul a reușit să supraviețuiască acestui incident, cele două femei s-au împăcat, dar totul s-a năruit la finalul anului 2018. Evenimentul Zilei vă prezintă, în exclusivitate, toate amănuntele.

 

Alberta l-a înșelat pe șeful de la ANC?

Apropiații cuplului spun că Andrei și-a prins soția într-o relație mai mult decât amicală cu un coleg de breaslă, medic și angajat al Facultății de Medicină „Titu Maiorescu”. Ea era mutată la Paris, unde și-a deschis un cabinet stomatologic și mai venea doar pe perioade scurte în țară. După o vizită surpriză a lui Andrei Tinu, înainte de Sărbători, adevărul a ieșit la iveală, a povestit el prietenilor.

Andrei a fost foarte afectat de gestul celei pe care a luat-o de soție, cu atât mai mult cu cât el făcea eforturi mari, acasă, ca să se împartă între munca de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie și copii, aceștia fiind crescuți mai mult de Emilia Iucinu. Mai mult, el i-a facilitat soției și deschiderea cabinetului stomatologic, o investiție foarte costisitoare.

În prezent, cei doi se află la începutul procesului de divorț și urmează stabilirea primului termen de judecată. Recent, Alberta Tinu și-a schimbat poza profilelor ei de pe site-urile de socializare într-o pictogramă neagră, care simbolizează doliul. Nu a oferit nicio explicație, însă toți cei care o cunosc i-au scris „Condoleanțe!”, presupunând că despre asta e vorba. Mai mult, gestul i-a făcut pe curioși să-l sune pe Andrei Tinu și să-l întrebe insistent ce s-a întâmplat. Evident, pentru că cei doi sunt separați total, șeful de la ANC nu a știut ce să răspundă și a informat pe toată lumea că ei nu mai formează un cuplu. Alberta a revenit ulterior pe conturile de socializare și a explicat că bunicul ei a decedat.

 

Tinu și-a găsit din nou iubrea

Paparazzi l-au surprins zilele trecute pe Andrei Tinu la Berlin, sărutându-se cu noua lui iubită. Momentan nu există foarte multe informații publice despre noua cucerire. Cert este că dacă proaspăta iubită va sta prin preajmă, va asita la un proces lung și dureros de separare, în care sunt implicați doi copii minori.

 

Te-ar putea interesa și: