Potrivit lui Nostradamus, 2019 va fi un an catastrofal pentru omenire. Pe lângă ameninţarea cu izbucnirea unei conflagraţii mondiale, anul viitor nu va fi unul prosper financiar pentru populaţia lumii.

Nostradamus a fost un prezicător francez care a descris în cartea sa intitulată Profeţiile, din anul 1555, în 942 de catrene, evenimentele care vor afecta omenirea în viitor.

Unele dintre predicţiile sale, cum ar fi incendiul devastator care a distrus Londra în 1666, Revoluţia Franceză din 1789, ascensiunea lui Napoleon sau a lui Hitler, asasinarea lui JF Kennedy sau atacul terorist din 11 septembrie, chiar s-au adeverit.

Previziunile lui Nostradamus pemtru 2019 susţin că anul viitor se va declanşa un Război Mondial între două super-puteri ale lumii, care va dura 27 de ani.

Prezicătorul susţine că tot în anul 2019 vor avea loc inundaţii devastatoare în Europa, o creştere a actelor teroriste pe bătrânul continent şi SUA, iar un cutremur extrem de puternic va lovi California şi Canada, scrie dailystar.co.uk.

 

 

Te-ar putea interesa și: