Agresorul din Onești a fost audiat de procurori, pe patul de spital. Este prima discuție pe care anchetatorii o au cu Gheorghe Moroșan după tragedia din apartamentul din Onești.

Bărbatul este internat în spital și a fost detubat în această după amiază. Medicii l-au ținut sub supraveghere după ce l-au operat pentru a-i extrage gloanțele din trup.

Potrivit informațiilor furnizate de Antena 3, Moroșan le-ar fi spus procurorilor că nu-și mai amintește nimic din acea zi. De altfel, în acest context, procurorii au interzis tuturor celor implicați în acest caz, inclusiv cadrelor medicale, să furnizeze informații presei.

Agresorul din Onești audiat de procurori

Luni seară, un Gheorghe Moroșan, din Onești, a sechestrat, într-un apartament, doi muncitori pe care i-a înjunghiat mortal. După ce a sechestrat muncitorii, agresorul a sunat la 112 pentru a anunţa că îi va omorî. Cei doi erau electricieni și au fost solicitați să repare ceea ce era necesar la apartament.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un negociator, însă bărbatul i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori.

Poliția și trupele speciale au intervenit în apartament prea târziu pentru a-i mai salva pe cei doi. Agresorul, în vârstă de 68 ani, a fost împușcat de mai multe ori, de forțele de ordine. El a fost transportat la Spitalul din Oneşti îngrijiri medicale. A fost operat, i-au fost extrase gloanțele și bilele de cauciuc din corp, iar acum este într-o stare bună.

Ce s-a întâmplat la Onești

După ce au reușit să distrugă parțial ușa metalică a apartamentului, ”mascații” l-au împușcat pe asasinul care se proptea în ușă printr-o fantă creată în urma exercitării forței de către grupul de luptători. Cu siguranță, s-au tras doar două focuri și s-a folosit muniție neletală. Un proiectil i-a țintit mâna dreaptă – în care cel care tocmai omorâse doi ostatici ținea cuțitul însângerat -, și altul în zona înghinală a piciorului drept.

Citește și: 

EXCLUSIV. Cazul de la Onești. Detalii de ultim moment din „apartamentul groazei”

Crima de la Onești: Dezvăluiri despre soția criminalului. A spus-o în fața judecătorilor