Editura Evenimentul si Capital

AGENȚI INFILTRAŢI în România pentru MAHOMEDANISM. „Racolau familii întregi pentru 1.000 dolari” Interviu cu un FOST ȘEF al Armatei

Generalul Mircea Chelaru vorbește despre "Politica îngăduinței prostești, doar pentru a fi ”corect politic” și a face frumos "
Autor: | | 53 Comentarii | 66011 Vizualizari

A fost în 2000, între 15 februarie și 31 octombrie, șef al Marelui Stat Major al Armatei Române. De unde a plecat după ce, pe 27 octombrie același an, a susținut o conferință de presă în care a afirmat că Consiliul Suprem de Apărare a Țării urmărește și protejează activitatea grupărilor mafiote din Dobrogea și Oltenia, contribuind astfel la "enclavizarea României". De asemenea, a susținut, potrivit Wikipedia, că exista o ipotetică amenințare internă la adresa securității naționale, urmărind desprinderea Dobrogei de România și care ar necesita o ripostă militară.

Acum, generalul (r) Mircea Chelaru spune, referitor la “episodul Dobrogea” ruptă de România, că “doar atrăgea atenția asupra segregaționismului religios, (și nu separatism teritorial) ce se inducea cumplit prin agenți misionari infiltrați (vă amintiți că eram într-o euforie a democratismului total în care totul sau aproape totul era permis) care racolau familii întregi, contra unei sume de 1000 de dolari, la mahomedanism

Astfel, susține generalul Mircea Chelaru, în România “din aproximativ 180 de mii de credincioși ai Coranului să ne trezim, după recensământul din 2000, cu un salt de peste 400 de mii”.

Prim-vicepreședintele nou înființatului “Partidul Neamul Românesc”, generalul Mircea Chelaru, ne-a declarat că “Politica îngăduinței prostești, doar pentru a fi ”corect politic” și a face frumos la indicațiile prețioase ale stăpânului de împrumut ce-ți asigură prezența la putere, este adevărata Coloană a Cincea distrugătoare de Stat Național. Există acest pericol” în România.

Domnule general, ați înființat Partidul Neamul Românesc. Cine sunt dușmanii Neamului Românesc, astăzi?

În primul rând doresc să transmit salutul de bună-cuviință cititorilor dumneavostră și să vă mulțumesc, cu surprindere, pentru gestul acestui mini-interviu. Întrebarea ”ex abrupto” nu poate primi decât un răspuns atent și cumpănit. Poate că unii dintre compatrioți și-ar dori o listă nominală, un fel de sentință publică afișată pe vitrine de lux sau garduri de mahala! Dușmanii Neamului Românesc sunt tocmai uzurpatorii Identității noastre, sunt cei care au făcut negoț cu resursele noastre de viață în nume privat, sunt aceiași care au spurcat legile Dreptății transformându-le în fărădelegi umilitoare și în numele cărora ne-au desființat dreptul la Respect Public și Demnitate Națională. Sunt dinăuntrul nostru incubați în zeci de ani și cuibăriți în toate structurile unui stat înstrăinat de menirea sa. Dușmanii Neamului Românesc sunt aceiași care practică cu voluptate Antiromânismul prin discursul public manipulator, prin degradarea țintită a educației morale, prin imagologie infestată de minciună și decadență. Dușmanii aceștia nu sunt neapărat străinii. Cei mai mulți sunt năimiții dintre noi care ne poartă numele dar stau agățați cu neuronul lor defect la porunca neoreligiei corporatist-globaliste. Cred că este suficient...deocamdată.

Ce relație aveți cu așa numită “Corectitudine Politică” promovată de asociațiile societății civile finanțate de Soros și cum ați califica-o?

Corectitudinea politică nu a apărut de azi sau de ieri și nu este practicată doar de captivii lui Soroș. Principiul este asociat cu cea a rațiunii de stat în baza căreia se poate permite încălcarea drepturilor inalienabile ale omului, inclusiv dreptul la viață. În numele rațiunii de stat s-au comis crime abominabile pe care istoria desecretizată ni le furnizează după aproape un secol. Corectitudinea politică este continuarea mascată a acestu principiu totalitar prelucrat în paradigma democrației de ecran. Corectitudinea politică este justificarea discursului duplicitar, a promovării minciunii pentru salvarea aparențelor, a susținerii ilegitimității în numele unor convenții oculte. ”Political corectness” este metodă de inhibare a adevărului și demonizare a opozanților, indiferent de natura și domeniul de referință. Noi practicăm ”real politicul”, politica realității oricât de dureroasă sau neconvenabilă ar fi. Realismul este fratele Adevarului, singura cale pentru a produce Armonia și Binele Comun. Așadar, acceptăm corectitudinea politică în forma sa de exprimare a adevărurilor unei realități obiective și nicidecum a unor formule subiective în spatele cărora se ascund matrapazlâcuri individuale.

În România oricine poate să-și construiască un lăcaș de cult fără nicio aprobare din partea statului român. Așa au apărut zeci de moschei; ce veți face în acest sens?

Suntem adepții totalei libertăți de credință și opțiunilor filozofice de gândire. Personal sunt adeptul alterității și respectului față de diversitate. Resping însă, ideologia ghiveciului multicultural, un soi de amestec în creuzetul experimentelor globalistice, (iertat să-mi fie termenul forțat) a cărui finalitate este babilonizarea cultural-spirituală. Un amestec ”a toate” pentru a nu mai ieși nimic! Dacă la început era însoțit de un soi de malițiozitate, astăzi termenul neo-confesional lansat în Occident, anume CRISLAMUL, este o temă de meditație și titlu de simpozion. Nu doar tema unei mega sau micro moschei se pune în discuție ci amploarea ereziilor religioase și dezvoltarea unui prozelitism religios care abandonează până și ideea de Dumnezeu. Pentru noi, Biserica Națională, după cum o numea Sfântul Pământean al românilor, Domnul Eminescu, este o chestiune de Identitate a obârșiei noastre, este semnătura mileniilor pe devenirea noastră creștin ortodoxă. În toate capitulațiile semnate cu Țările Valahe, Înalta Poartă Otomană și-a interzis ridicarea de moschei pe pamânt românesc, recunoscând dreptul pământean ”jus valahorum” pe care l-a respectat întocmai. Cei care dau aprobări semnate pe spatele agenților de influență, ori nu au habar de profilul nostru spiritual și noetic, ori sunt niște vânduți netrebnici.

Cum vedeți România între NATO și Rusia?

Mai să nu vă înțeleg. România nu poate fi între NATO și Rusia pentru că ea este în NATO. Este parte componentă pe deplin integrată operațional în structurile politice și militare ale Alianței. Politica Alianței este cel mai adesea dictată de SUA. Este un adevăr și trebuie rostit. Dar deocamdată această regulă a jocului acceptat DE CĂTRE TOȚI nu poate fi contestat de nici un alt partener, cu atât mai puțin modificat. Încercările recente ale Ununi Europene pentru a prelua controlul propriei securități colective este în stadiu de eșec. Dacă interesele de securitate particularizată a României, pentru salvgardarea stării sale de pace, intră în conflict cu politica Alianței, este o problemă de Diplomație, de Înaltă Diplomație Strategică a unui leadership național calificat, resposabil și total asumat menirii sale naționale. Identificați dumneavoastră pe cei ce pot practica o astfel de conducere strategică națională...

Câte submarine ne-ar trebui în Marea Neagră?

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
23:46 Iohannis ARE UN OM ÎN PSD, care-l va ajuta să aibă „GUVERNUL MEU 2”. Detaliile PLANULUI COMPLEX copt la Cotroceni. Breaking news 22:55 COALIȚIA, pe MUCHIE de CUȚIT din cauza lui DRAGNEA? Se întețesc ATACURILE la PSD. „Fără noi NU ar fi FOST” 20:25 Legea offshore I-A ADUS lui Dragnea ÎNCĂ UN DUŞMAN. Noul val din PSD: „Nu contați pe votul meu pentru această porcărie” 14:02 Înregistrare cu un GREU DIN PSD: „Îl cheamă la DNA să spună că domnul preşedinte…” LA CINE SE REFERĂ? Breaking news 13:08 Războiul dintre Carmen Dan și Gabriela Firea s-a mutat la Parchet! L-a turnat omul primarului pe subalternul favoritei lui Dragnea? 13:07 ATENTAT POLITIC EȘUAT. Cum a reușit Liviu Dragnea să scape dintr-o nouă ambuscadă. Editorial de Dan Andronic. 11:35 SCANDAL MONSTRU în direct la Antena 3. EXISTĂ O CÂRTIŢĂ a SRI? În urma dezvăluirilor, CINEVA DIN PSD poate fi exclus. Alertă în politică 09:10 Dragnea şi Firea AU BĂTUT PALMA ÎN CEx pentru un SCOP COMUN. De abia AZI S-A AFLAT! Funcţie importantă... 09:08 Adevărata bombă de la CEx al PSD? LUI TĂRICEANU NU-I VA PLĂCEA... Breaking news în politică 08:49 Victorie amară pentru Dragnea. Există un SACRIFICIU NEŞTIUT. Puciştii vin puternic pe turnantă. NEWS ALERT 08:44 Contribuția noului Binom SRI – Parchetul General la rămînerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD. Gândul lui Cristoiu 08:43 Şi totuşi, FIREA L-A ÎNVINS PE DRAGNEA înainte de CEx. Avem un nou NR. 1 ÎN PSD. Breaking news 17:07 DEZVĂLUIRI incendiare din CEx al PSD. Momentul de COTITURĂ care l-a SALVAT pe Liviu Dragnea de la debarcarea din PSD 13:46 DRAGNEA anunță REMANIEREA: „Nu trebuie să rămână în GUVERN” 13:39 Dragnea A PĂŢIT-O RĂU! SĂ FIE MÂNA PUCIŞTILOR? Numai la asta nu se aştepta şeful PSD... Breaking news politic 12:25 „Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE” 12:16 Trădare în CEx al PSD? Declaraţii incendiare ale lui Marian Oprişan: „NU MOR DE DRAGUL LUI DRAGNEA” Breaking news 10:22 Scandalul din CEx ajunge la acuzații grave. Cine din PSD dă de băut PROCURORILOR pentru a scăpa de DOSARE de evaziune FISCALĂ? Alertă 10:22 Previziunea lui ION CRISTOIU despre CEx PSD: „Se va SFÂRȘI prost” 10:21 Firea a aflat detaliile murdare din CEx al PSD. Dragnea va lovi năprasnic, dar ADEVĂRATA BOMBĂ vizează două nume din Guvern

Articole salvate