Evenimentul Zilei > Actualitate > Adriana Iliescu și-a mințit fiica. Care este merele secret pe care îl ascunde cea mai bătrână mamă din România
Adriana Iliescu și-a mințit fiica. Care este merele secret pe care îl ascunde cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu și-a mințit fiica. Care este merele secret pe care îl ascunde cea mai bătrână mamă din România

Cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu, a declarat că fiica ei a întrebat-o despre tatăl ei. Pentru moment, aceasta a amânat momentul în care îi va spune adevărul fiicei sale.

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Mama ei a făcut eforturi uriașe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani. Când Adriana Iliescu a născut, a devenit cea mai bătrână mamă din România, ținând primele pagini ale presei multă vreme. Cei mai mulți au criticat-o pentru faptul că și-a dorit să aducă pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată, dar fosta profesoară universitară își crește fiica fără să se lase afectată de ce spun ceilalți.

Eliza Iliescu a ajuns la vârsta de 14 ani și este curioasă în legătură cu tatăl ei. Aceasta a întrebat-o pe Adriana cine este el și unde se află, dar femeia a preferat să păstreze secretul, momentan.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu, conform Cancan.

Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi, așa că Eliza nu va afla niciodată cine este bărbatul care a contribuit la îndeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.

Pentru că se apropie cu paşi repezi de împlinirea vârstei de 80 de ani, Adriana Iliescu a luat o decizie grea.

„Mi-am cumpărat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau să discut cu nimeni despre asta. Chiar dacă am făcut acest lucru, nu este nimic anormal.”, a declarat Adriana Iliescu.

Fosta profesoară declara că fiica sa ştie să îşi poarte singură de grijă, ştie să calce, să îşi facă de mâncare şi să facă ordine în viaţă, fiind pregătită în eventualitatea în care se va întâmpla nefericitul eveniment.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.