Adrian Sârbu a RĂBUFNIT: „Am un PROTOCOL secret cu cei morți la Timișoara și Universitate ”

Adrian Sârbu a publicat denunțul făcut către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Aceasta a fost însoțită de un manifest, mogulul lăsând să iasă la suprafață o serie de nemulțumiri pe care le-a adunat în ultimii ani.

Adrian Sârbu îndeamnă ca denunțul și trările sale să fie citite de toți românii.

"Dacă îţi pasă, citeşte-l aici, fără frici. Cititul nu se pedepseşte în Noul Cod Penal. Denunţul e făcut şi pentru tine, prêt-à-porter, că te ştiu grăbit.

 

Către:

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

B-dul Libertăţii nr.12, Sector 5 - Bucureşti

DOMNULE PROCUROR GENERAL,

Subsemnatul ADRIAN SÂRBU… formulez prezentul

DENUNŢ

cu privire la săvârşirea următoarelor infracţiuni în legătura cu încheierea şi punerea în aplicare a Protocolului de cooperare nr. 00750/003064 din 04.02.2009 („Protocolul”), încheiat între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Serviciul Român de Informaţii:

 

• Abuz în serviciu, prevăzută de art. 297 C.pen.;

• Compromiterea intereselor Justiţiei, prevăzută de art. 277 C.pen.;

• Uzurparea funcţiei, prevăzută de art. 300 C.pen.;

• Delapidare, prevăzută de art. 295 C.pen.;

• Deturnare de fonduri, prevăzută art. 307 C.pen.;

• Divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, prevăzută de art. 304 C.pen.

În acelaşi sens, vă rog să întreprindeţi toate demersurile necesare pentru a verifica dacă au fost semnate şi alte protocoale asemănătoare, între Serviciul Român de Informaţii şi organele judiciare (organe de cercetare penală, procurori, judecători, instanţe de judecată) sau între Serviciul Român de Informaţii şi Ministerul Finanţelor Publice/Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, în Articolul 17 alineat (3) din Protocol existând referiri la „protocoale încheiate cu alte instituţii”.

În conformitate cu prevederile Constituţiei României, ale tratatelor internaţionale privitoare la drepturile fundamentale ale omului la care România este parte, ale legilor interne care privesc procesul penal şi organele judiciare, dar şi ale celor care privesc organizarea şi funcţionarea Serviciului Român de Informaţii, apreciez că se impune ca Serviciul Român de Informaţii să facă publice: 

- toate solicitările scrise venite din partea „parchetelor” sau transmise către „parchete” (cel putin a celor care privesc cetăţenii români), începând cu 04 februarie 2009 şi până în prezent; potrivit Articolului 19 din Protocol, „activităţile prevăzute în prezentul protocol se realizează numai la solicitarea scrisă a părţilor. Pentru Serviciu, transmiterea solicitării se face de către şefii unităţilor centrale şi teritoriale, cu aprobarea conducerii Serviciului. Pentru Parchet, solicitarea scrisă se transmite sub semnătura conducătorului structurii/unităţii de Parchet (centrală sau teritorială)”.

- planurile comune, aprobate de conducerile celor două instituţii, pe baza cărora s-a realizat cooperarea efectivă „în cauzele complexe”, potrivit Articolului 22 din Protocolul de cooperare; în acelaşi sens, sunt de menţionat şi prevederile Articolului 25: „Planul comun de acţiune prevăzut la art. 3 lit. g) şi art. 22 se întocmeşte pe baza analizei situaţiei operative şi a soluţiei tehnice şi va cuprinde măsurile şi responsabilităţile concrete pentru desfaşurarea activităţilor”.

Dacă nu vrei să-l citeşti pentru că nu-ţi pasă, eşti un Bou - de lemn, breloc la cheile maşinii de serviciu Audi a doctorului semiotician Codruţa Kovesi.

Că om nu pot să-ţi spun!

Pentru oameni, că sunt şi românii oameni, scrie în Constituţie:

„(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.

(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor - legislativă, executivă şi judecătorească -în cadrul democraţiei constituţionale.

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie”.

Asta înseamnă că securiştii n-au voie să se implice în cercetarea penală, că procurorii încalcă legea dacă sunt securişti acoperiţi sau transmit informaţii din dosarele penale, că toţi cei care au semnat şi aplicat acest protocol şi altele, aceşti infiltraţi la Putere, pe sub feţele de mese-chiolhan de la Cotroceni, K2, K14, după golirea tuturor sticlelor, aceşti Stat de Drepţi au corupt anti-corupţia şi au confiscat Statul Nostru de Drept, Justiţia au rebranduit-o în Inchiziţie.

Au intrat în viaţa noastră cu bocancii şi ne-au pus catuşe:

#Protocoalelenuexistăpentrucăsuntnecesare

#Nusunteţipenaliceidecarenuneamocupatîncă

#Sunteţideocamdatăsuspecţi

Eu asta denunţ!

În termeni juridici, denunţ e cuvântul. Un cuvânt odios, de care mi-e scârbă.

Ce nu pot denunţa, pentru că nu există în Codul Penal Nou - şi ăsta trecut pe şest prin parlament, fără dezbatere - este conspiraţia împotriva dreptului la viaţa noastră privată, la libertate, la drepturile fundamentale ale omului şi altele pe care ni le-am dorit în comunism şi ni le-am câştigat cu sânge în 89, la Revoluţie.

Pentru ca tu, azi, să îţi poţi permite să nu-ţi pese.

Mie îmi pasă!

N-ai decât să mă înjuri.

Am şi eu un Protocol secret cu Generaţia Mea, cu cei morţi la Timişoara şi la Universitate, cu Liviu Babeş, care şi-a dat foc, protestand împotriva dictaturii communist-securiste, pe pârtia de schi de la Poiana Braşov, în timp ce alţii, ca tine, treceau nepăsători şi laşi pe lângă el. Ce l-o fi apucat, un nebun?

Pentru noi, care am fost blestemaţi să trăim în comunism, Holocaustul, Gulagul, Statul de Drepţi au o dimensiune senzorială, pe care n-o mai dorim a fi trăită de nimeni.

Nici măcar de tine, un breloc la chei.

Dacă între timp te-ai deşteptat şi vrei să intri în clubul denuntatorilor, citeşte documentul până la capăt.

Îţi dau liber la plagiat.

Semnează-l #CetăţeanulEu şi pune-l pe Facebook, între două posturi cu “check in”.

Să nu-ţi faci iluzii de la început: suntem singuri atunci când ne dăm foc", este mesajul postat de Sârbu și preluat de Mediafax.