Evenimentul Zilei > Sport > Adrian Porumboiu a băgat bățul prin gard. Război între Marius Șumudică și Edi Iordănescu
Adrian Porumboiu a băgat bățul prin gard. Război între Marius Șumudică și Edi Iordănescu

Adrian Porumboiu a băgat bățul prin gard. Război între Marius Șumudică și Edi Iordănescu

Declarația lui Adrian Porumboiu - „Edi are 10 clase peste Șumudică” - a stârnit un adevărat război între cei doi antrenor. Mai ales că pe 29 august, la Cluj, FCSB-ul lui Edi Iordănescu are derby cu CFR-ul antrenat de Marius Șumudică.

„Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede.

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile. La Vaslui, el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă”, a spus Porumboiu.

Edi Iordănescu a fost „secundul” lui Șumudică la FC Vaslui la începutul sezonului 2012-2013. În același an, el a ocupat o scurtă perioadă de timp postul de interimar la formația din Moldova.

„O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România”  a spus Marius Șumudică.

„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj”

„Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu ma consider nici mai deștept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o-o concurenta cu cineva, decât cu mine însumi.

Mereu lupta și preocuparea mea a fost ca eu sa progresez, să ma dezvolt profesional și sa fiu mai bun în fiecare zi. Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Sumi este unul dintre ei.

A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea si priceperea. Îmi pare rau ca ne-am ales cu o disputa publica pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc ca Sumi sa fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape”, a scris Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook, vineri dimineață.

Pe 29 august, la Cluj, FCSB-ul lui Edi Iordănescu are derby cu echipa antrenată de Marius Șumudică.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: