Evenimentul Zilei > Sport > Adrian Mutu, noul antrenor al lui FC U Craiova. Adrian Mititelu a luat un hotel pentru echipă
Adrian Mutu, noul antrenor al lui FC U Craiova. Adrian Mititelu a luat un hotel pentru echipă

Adrian Mutu, noul antrenor al lui FC U Craiova. Adrian Mititelu a luat un hotel pentru echipă

Fostul selecţioner a naţionalei U21 a României, Adrian Mutu, a semnat un contract cu nou-promovata FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, care ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani de închisoare după ce la 5 noiembrie 2020 a fost condamnat pentru evaziune fiscală.

Mutu va antrena echipa pe care a iubit-o de mic. Europa fotbalistică, în alertă. Conform sport.ro, „Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948”. Se pare că pentru această mutare au fost alocate resurse financiare importante.

„Surse din anturajul clubului au declarat pentru sport.ro că Adrian Mititelu a închiriat un hotel din Craiova pentru un an, pentru ca echipa să stea acolo în cantonament. Adi Mutu ar avea rezervat un apartament.

Adi Mutu se află la Craiova, unde a semnat un contract cu echipa lui Adrian Mititelu Jr. (n.r. – fiul lui Adrian Mititelu). În acest moment, cele două părţi discută despre lotul de jucători pe care antrenorul îl va avea la dispoziţie în următorul sezon de Liga 1”, arată sursa citată.

Presa centrală a relatat că Mititelu Jr. i-ar fi pregatit lui Mutu un salariu de 14.000 de euro pe lună, completat de bonusurile de performanţă. Totodată, gruparea din Bănie a dezvăluit că Marcel Puşcaş revine la club, în funcţia de director general.

Mutu va antrena echipa pe care a iubit-o de mic

Ţinând cont de interviul acordat în mai 2008 de tatăl lui Adrian Mutu pentru Fanatik, se poate înţelege că preluarea băncii tehnice a echipei FC U Craiova 1948 nu este deloc întâmplătoare.

Adrian Mutu nu a dorit să prelungească înţelegerea cu FRF, care i-a propus recent să continue pe banca naţionalei U21

„Eu sunt oltean, din Gorj, cum să nu ţin cu Craiova? Am iubit 30 de ani această echipă, dar având în vedere ce s-a întâmplat în ultimii ani nu mai sunt aşa înfocat. De la mine s-a molipsit şi Adi. Îmi aduc aminte când Universitatea juca împotriva lui FC Kaiserslautern, iar Adi avea patru ani.

Negrilă a marcat pentru 1-0, Universitatea mergea în semifinalele Cupei UEFA, iar fiul meu a început să alerge prin casă şi să strige de bucurie. A alunecat pe gresie, a căzut şi şi-a spart capul. A ţinut tot timpul cu Craiova, la fel ca mine.

Mi-am dorit să-l văd jucând pentru Universitatea, de-asta l-am dus la fotbal. Dar n-a fost să fie”, spunea Spiridon Mutu.

explicaţie foto: Adrian Mutu, în momentul semnării contractului pentru funcţia de director general al echipei Dinamo (octombrie 2016- octombrie 2017)

Marcel Puşcaş va colabora cu Adrian Mutu la Craiova

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: