Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Ionel, director Unifarm: Este un veritabil război pe materiale de protecție, în special în piața din China! Ce se întâmplă cu Eutyrox și Plaquenil
Adrian Ionel, director Unifarm: Este un veritabil război pe materiale de protecție, în special în piața din China! Ce se întâmplă cu Eutyrox și Plaquenil

Adrian Ionel, director Unifarm: Este un veritabil război pe materiale de protecție, în special în piața din China! Ce se întâmplă cu Eutyrox și Plaquenil

Adrian Ionel, directorul Unifarm, a răspuns într-un interviu acordat în exclusivitate evz.ro, unor probleme fierbinți legate de bătălia cu COVID-19.

EvZ: Au apărut în presă diverse informații despre prețurile la care au fost achiziționate măștile, combinezoanele, testele. Unifarm a reușit să cumpere la prețuri decente înțeleg. În întreagă lume Guvernele au cumpărat la prețuri uriașe și chiar s-au trezit cu teste false cum e cazul Spaniei. Cum ați  făcut?

Adrian Ionel, director Unifarm: Nu aș vrea să comentez eu acest lucru. Nu e treaba mea. Compania Unifarm a reușit să aducă produse la prețuri decente deși este o bătălie pe piață cum nu va imaginați. Se schimbă lucrurile de la o oră la altă.

Dacă stocurile nu sunt plătite şi sunt doar blocate, vin concurenţi din alte ţări care plătesc şi dublează preţurile cu banii jos, ceea ce este absolut incredibil. Am pățit o și noi cu două tranșe de măști. Una de 10 şi una de cinci milioane de măşti, care au zburat într-o noapte una şi într-o noapte una înspre alte ţări care au plătit mai mult.

Noi am lucrat la foc continuu și pentru achiziții și pentru a distribui la spitale imediat ce am primit marfă. Pentru achiziția celor 2 milioane de teste, Unifarm a făcut tranzacția direct cu o firma din Coreea de Sud. Fără intermediari. La prețuri foarte bune.

Dealtfel, după această perioada o să cerem un audit al întregii activități susținute în această perioada, pentru a demonstra corectitudinea tuturor operațiunilor și cheltuielilor. 

EvZ: Ce se întâmplă cu medicamentele care lipsesc de pe piață în acest moment? Euthyrox, Plaquenil care este folosit și în unele scheme de tratament pentru Covid 19, dar și pentru cei cu boli autoimune? 

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE