Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Ionel, director Unifarm: Este un veritabil război pe materiale de protecție, în special în piața din China! Ce se întâmplă cu Eutyrox și Plaquenil
Adrian Ionel, director Unifarm: Este un veritabil război pe materiale de protecție, în special în piața din China! Ce se întâmplă cu Eutyrox și Plaquenil

Adrian Ionel, director Unifarm: Este un veritabil război pe materiale de protecție, în special în piața din China! Ce se întâmplă cu Eutyrox și Plaquenil

Adrian Ionel, directorul Unifarm, a răspuns într-un interviu acordat în exclusivitate evz.ro, unor probleme fierbinți legate de bătălia cu COVID-19.

Adrian Ionel, director Unifarm: E adevărat că sunt ultimele pe care le-am găsit și cu foarte mare greutate în piață.  200 000 de teste PCR dintr-o comandă securizată de 2 milioane și primele două milioane de măști au sosit deja.

Spitalele au primit de la noi în regim de urgență dezinfectanți, mănuși, botosi, clor, apă oxigenata, alcool sanitar, aparatură PCR, extractoare și multe altele. S-au făcut eforturi majore împreună Ministerul Sănătății, cu MAE și MAI pentru a debloca transporturile. Am avut dificultăți pe drum cu tirurile care transportau marfă.

Am avut dificultăți cu verificarea firmelor, am avut dificultăți cu încărcarea în avioane și câte și mai câte…

Pentru deblocarea acestor situații, fie s-a creat un culoar și cu sprijinul M.A.I. și M.A.E. am reușit să aducem mărfurile, fie diplomația românească ne-a sprijinit în verificarea firmelor din China și obținerea autorizațiilor pentru încărcarea și decolarea avioanelor. Vor urmă, cu siguranță, și altele, în cel mai scurt timp. Avem comenzi date foarte multe, comenzi de aparatură medicală, de măști chirurgicale, combinezoane, botoși, ochelari de protecție, aparatură medicală, teste,etc.

Cam toate aceste lucruri le-am comandat deja și încep, după cum vedeți, să vină. Am făcut comenzi uriașe, în acest moment, avem contracte ferme semnate cu furnizorii. E o cursă contra cronometru între statele lumii să pună mâna pe marfă rară ce poate face diferenţa între viaţă şi moarte.

EvZ: Au apărut în presă diverse informații despre prețurile la care au fost achiziționate măștile, combinezoanele, testele. Unifarm a reușit să cumpere la prețuri decente înțeleg. În întreagă lume Guvernele au cumpărat la prețuri uriașe și chiar s-au trezit cu teste false cum e cazul Spaniei. Cum ați  făcut? 

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.