Hitler și-a petrecut tinerețea într-o cămin cu o reputație proastă. Se spune că acolo se găseau  băieţi pentru plăcerile homosexuale. Și acest lucru descoperit este "în ciuda dictatorului nemilos, ipocrit, care persecută brutal homosexualii atunci când devine lider al celui de-al Treilea Reich", titrează Daily Star.

Fișierele deținute de CIA, descoperite de Daily Star Online, dezvăluie viața sexuală ascunsă a Fuhrerului, care a fost compilată într-un fişier de 68 de pagini în 1942.  Fisele declasificate sunt marcate cu "secret", iar complilaţia a fost descrisă ca fiind "o biografie" a lui Hitler pentru Washington. Documentul a descris modul în care Hitler "s-a familiarizat cu tinerii gigolo" în timpul vieții sale în Viena, înainte de primul război mondial.

Comportamentul sexual al lui Hitler a fost supus dezbaterii pentru mai mult de o jumătate de secol, în timp ce istoricii și biografii încearcă să dezlege misterele liderului nazist. 

Şi totuşi, dictatorul  a persecutat nemilos homosexualii, trimițând până la 15 000 în lagăre de concentrare și descriind comunitatea lor ca fiind "periculoasă ca ciuma". Şi atunci ce poate fi, o răzbunare a lui Hitler pentru tot ce a păţit în acel cămin?

Fișierul OSS a fost trimis de dr. Henry Field,  prim adjunct al președintelui american Franklin D. Roosevelt, lui Major John McDonough cu mesajul: "Deoarece eu sunt parțial responsabil pentru securitate, trebuie să atrag atenția asupra menținerii deosebite a secretului".  Dosarul conține o defalcare completă a personalității, intereselor, aptitudinii fizice, dietei, religiei și sexualității lui Hitler.

Hitler a avut, de asemenea, o atracție sexuală față de colegul său lider nazist Rudolf Hess, adjunctul său Fuhrer

Hess este descris în documente ca fiind cunoscut ca "Fraeulein Anna" de alți membri ai partidului pentru obiceiul de a participa la petreceri îmbrăcat ca o femeie. În documente arată că Hitler că avea o admiraţie deosebită pentru "estetica băieților adolescenți".  De asemenea, se remarcă faptul că Hitler nu s-a angajat în relații homosexuale în timp ce trăia în Viena.  El a fost însă predispus la "izbucniri ocazionale isterice de natură sadomasochistă" legate de frustrarea sexuală.  Dosarele OSS detaliau, de asemenea, încercările nereușite ale lui Hitler cu sexul opus, apoi îşi descărca mânia cu femeile.

În secțiunea "analiză" a documentului, se citește: "Viața lui sexuală este dublă, așa cum este perspectiva sa politică. "El este atât homosexual, cât și heterosexual; atât bărbat cât și femeie".  "În timp ce adevăratul Adolf Hitler este evaziv pentru diagnostician, există anumite fapte care dovedesc că situația sa sexuală este incontestabilă și chiar disperată.  "Se pare că există obstacole psihice, dacă nu și fizice, care fac imposibilă realizarea reală și completă a sexualității", mai scrie în documente, potrivit Daily Star.

DOCUMENT CIA:

+++ HITLER'S PLAN TO DESTROY NEW YORK +++

Hitler CIA file

Citește și: