Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremurător. O adolescentă de 15 ani din Teleorman a născut un copil și l-a ascuns în sobă
Cutremurător. O adolescentă de 15 ani din Teleorman a născut un copil și l-a ascuns în sobă

Cutremurător. O adolescentă de 15 ani din Teleorman a născut un copil și l-a ascuns în sobă

O adolescentă din Teleorman, în vârstă de 15 ani, a născut un copil și l-a băgat în sobă cu intenția de a-și ascunde naștere de părinți. Ulterior, copilul a fost descoperit mort.

Părinții fetei, în vârstă de 15 ani, în Smârdioasa, județul Teleorman, au sunat la 112 și au anunțat că aceasta se simte rău. Medicii care au venit la fața locului au descoperit că aceasta tocmai născuse.  Când au căutat copilul în sobă, acesta era mort. 

Părinții fetei nu au știut că aceasta este însărcinată.

„Polițiștii din cadrul IPJ Teleorman au fost sesizați de către cadrele medicale ale spitalului din Alexandria cu privire la faptul că la unitatea spitalicească a fost adusă o minora în vârsta de 15 ani care și-ar fi provocat un avort la domiciliu. Polițiștii au stabilit că minora locuiește împreună cu părinții în comuna Smârdioasa și în după-amiaza zilei de 30 martie a.c. ar fi născut singură în baie, părinții acesteia neavând cunoștința de faptul că aceasta ar fi fost gravidă și ar fi ascuns fătul în soba dintr-o cameră. Cadavrul fătului a fost ridicat de către reprezentanții Serviciului de Medicină legală Teleorman în vederea efectuării necropsiei. In cauza a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “uciderea sau vătămarea nou-născutului săvârșită de către mama”, urmând a se propune soluție prin Parchet”, au menționat IPJ Teleorman, potrivit ziarulteleormanul.ro.

Sursa foto: observatorulbv.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: