Adolescenta satanistă care a omorât peste 23 de persoane face parte dintr-o sectă criminală: Antrenau copii să ucidă

Adolescenta satanistă care a omorât peste 23 de persoane face parte dintr-o sectă criminală: Antrenau copii să ucidă

Adolescenta satanistă a mărturisit că a ucis peste 23 de persoane după ce a fost arestată pentru uciderea lui Troy LaFerrara, un bărbat pe care l-a agăţat pe internet. Tânăra făcea parte dintr-o sectă criminală din Alaska.

Noi detalii ies la iveală în cazul criminalei din Alaska. Miranda , de 19 ani, şi soţul ei, Elytte Barbour, au fost arestaţi, anul trecut, pentru uciderea unui bărbat în statul Pennsylvania. Toy a murit după ce a primit mai multe lovituri de cuţit în zona pieptului.

  • O adolescentă satanistă a ucis peste 23 de persoane! Îşi găsea victimele pe internet! Iată care a fost metoda ei

În puşcărie, Miranda a vorbit cu jurnaliştii şi le-a mărturisit, la începutul acestei luni, că a ucis peste 22 de persoane. "Când am ajuns la numărul 22 am început să nu mai ţin cont. Nu am mai numărat" -  a declarat Miranda. Tânăra, care a fost abuzată sexual la patru ani, a dezvăluit că a făcut parte dintr-o sectă satanistă din Alaska care antrena adolescenţi să ucidă. Ea a avut prima crimă la 13 ani, iar de atunci nu s-a mai oprit. În uciderea oamenilor o ajuta şi soţul ei, Elytte, pe care nu l-a mai văzut din noiembrie 2013. Miranda speră să nu mai iasă din închisoare, căci va continua să ucidă. Secta criminală din Alaska racolează copii de vârste fragede şi îi antrenează să ucidă. Miranda şi soţul ei se numără printre adepţii acestui cult. Adolescenta nu a dezvăluit locul exact în care se află secta. ARTICOLE POPULARE: Cea mai ciudată casă din lume

Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai şocante imagini cu bărbaţi

Ne puteți urmări și pe Google News
Priviţi o galerie foto în care mai ulţi cetăţeni ruşi au fost pozaţi în cele mai penibile ipostaze VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE CU CARE A ŞOCAT FACEBOOK-UL. Avertisment: Nu recomandăm persoanelor sensibile să acceseze această galerie foto. Conține imagini cu puternic impact emoțional VEZI O GALERIE CU FOTO cu femei care au suferit operaţii de masectomie. Cum arată. Avertisment: Nu recomandăm persoanelor sensibile să acceseze această galerie foto. Conține imagini cu puternic impact emoțional Click pe poze pentru GALERIE FOTO! TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • DOSARUL PRĂBUŞIRII FNI: Pedeapsa de 15 ani de detenţie a lui Nicolae Popa, redusă la 6 ani şi 8 luni datorită noilor coduri!
  • Stareţul de la mănăstirea unde s-a ASCUNS Iulia: „La spovedanie, mi-a spus că e fugită de acasă”
  • "Dialogul surzilor". Ponta găseşte pretexte să-l blocheze pe Iohannis

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Ce se întâmplă atunci când sari COARDA foarte mult | VIDEO
  • GROPI TERIFIANTE au început să apară peste tot în Anglia. Ce provoacă acest fenomen ciudat | GALERIE FOTO
  • O adolescentă satanistă a ucis peste 23 de persoane! Îşi găsea victimele pe internet! Iată care a fost metoda ei