O’Connor a murit la începutul acestei săptămâni, iar regretele fanilor săi au inundat reţelele de socializare.

Tânărul avea 21 de ani şi a câștigat inimile telespectatorilor săi cu personalitatea energică și schițele de comedie.

Adolescentul s-a născut și a crescut în Cork, dar recent s-a mutat cu familia sa la Ballynahinch în Co Down, chiar la sud de Belfast (capitala Irlandei de Nord).

Căutarea lui a început după ce la 1 iunie fusese raportată dispariţia; în cele din urmă, acesta a fost găsit mort la domiciliul său câteva ore mai târziu.

În urma veștii despre moartea lui Kailum, vărul său David Lowrey a postat pe Facebook un mesaj emoționant, conform Daily Star.

Din câte se pare, ar fi vorba despre o sinucidere pe fondul unei depresii, informaţie care nu a fost confirmată încă şi oficial.

„Am mai spus-o și o să o spun din nou. Vă rugăm să spuneți dacă vă simțiți jos.

Nu vei fi o povară. Cu toții avem demonii noștri. Să începem să ne ajutăm reciproc prin ei. Chiar dacă nu vorbim, sunt aici pentru tine.

Capul sus, toţi trecem prin asta. Vă iubesc pe toți și țineți minte că sunt aici zi sau noapte.

Și amintiți-vă că această durere este temporară. Dacă aţi plecat, ați plecat pentru totdeauna”, a transmis vărul lui Kailum.

Kailum a cunoscut faima după ce un videoclip cu el dansând pe o melodie cântată de Nicki Minaj a obținut peste 10 milioane de vizualizări pe Facebook.

Cunoscut pe platformele de socializare, el avea peste 325.000 de urmăritori pe diferitele sale canale.

Un fan a scris pe Twitter: „Odihnește-te în pace Kailum O’Connor. Este absolut dezolant, el a fost unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată pe internet, dar nu știi niciodată ce se întâmplă în spatele ușilor închise.”

„Kailum O´Connor a fost persoana mea preferată când am avut nevoie de un râs bun de-a lungul anilor.

Nu știi niciodată prin ce trece altcineva. Fii amabil întotdeauna”, a postat un alt fan.

În urma lui Kailum rămâne o familie îndurerată formată din părinții Sharon și Mark, tatăl vitreg Barry și frații mai mici, Kodie și Krystal.

Din cauza restricțiilor de distanțare socială, înmormântarea lui va fi organizată doar în cadrul familiei, cu prezenţa câtorva membri.