Evenimentul Zilei > Monden > Adio, Chefi la cuţite! Schimbare majoră la Antena 1. Prima reacție: Cam asta a fost
Adio, Chefi la cuţite! Schimbare majoră la Antena 1. Prima reacție: Cam asta a fost

Adio, Chefi la cuţite! Schimbare majoră la Antena 1. Prima reacție: Cam asta a fost

Mai-marii de la Antena 1 au pregătit o surpriză de proporții fanilor celebrei emisiuni Chefi la cuţite, care devine Chefi la cuţite. În prim-plan este un format original, care va fi filmat în această toamnă în câteva dintre cele mai cunoscute insule greceşti (Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos).

Reprezentanții Antena 1 au anunțat că  protagoniştii vor fi aceiași: chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu. Totuși, de abia în 2022 va fi difuzată producția filmată în prezent în Grecia, conform paginademedia.ro. Cei trei chefi care s-au duelat la utima ediție a emisiunii Chefi la cuțite vor coordona câte o echipă, iar miza va avea legătură cu puterea de adaptare a fiecărui bucătar, indiferent de condiții.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătesc

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a spus la rândul său și chef Florin Dumitrescu.

Irina Fodor va fi ajutată de un coprezentator

Noul format va fi prezentată de Irina Fodor, care va fi ajutată de un coprezentator. Rolul celui din urmă va fi să povestească detaliile specifice locului.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau.

Cei 3 bucătari și Irina Fodor muncesc și se distrează în Grecia

Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor.

O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.”, a spus Irina Fodor.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: