Evenimentul Zilei > Actualitate > Adi Despot și incendiul din Colectiv. Ce făcea artistul acolo? Imagini senzaționale
Adi Despot și incendiul din Colectiv. Ce făcea artistul acolo? Imagini senzaționale

Adi Despot și incendiul din Colectiv. Ce făcea artistul acolo? Imagini senzaționale

Ce făcea Adi Despot la clubul Colectiv în noaptea în care acesta a ars, luând viața mai multor tineri nevinovați? Imaginile vorbesc de la sine.

În videoclipul recent apărut în spațiul virtual, care surprinde imagini terifiante din noapte incendiului din clubul Colectiv, sunt surprinși civili încercând să salveze victimele, printre care și artistul Adi Despot de la Vița de vie, scrie BZC.

Din respectivele imagini reiese ceva cu totul stupefiant: pompierii păreau să fie depășiți de situație, iar felul în care salvatorii au tratat victimele ridică mari semne de întrebare.

Răniții sunt purtați pe paleți, iar unii dintre ei, cu arsuri pe aproape toată suprafața corpului, cu carnea deșirată din cauza arsurilor, sunt târâți pe pământ ca niște cârpe. E adevărat că, din punct de vedere medical, este recomandat ca arșii să fie puși la sol, însă chiar și pentru asta există niște proceduri, un modus operandi pe care se pare că nu l-au respectat toți cei de la ISU ajunși la fața locului.

„Pentru că în imaginile filmate de Departamentul de Informare și Relații Publice al ISU se vedea altceva decât versiunea care fusese comunicată oamenilor, anume că intervenția de salvare a vieților a fost impecabilă, aceste imagini nu au fost făcute publice niciodată!”, a declarat un pompier.

Printre salvatorii civili care au participat la operațiunea Colectiv se numără și Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Acesta apare pe filmare dând o mână de ajutor pompierilor trimiși de DSU la clubul Colectiv.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: