Andrei Ciobanu și Karina Fetica s-au îndrăgostit în timpul show-ului „Survivor România”, iar publicul se întreabă dacă cei doi au făcut dragoste pe perioada filmărilor show-ului „Survivor România”.

La Fan Arena, Karina a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Andrei, precizând că nu a făcut dragoste cu tânărul pe insulă, așa cum i s-a imputat.

Nu am făcut sex la Survivor. Nu cred ca într-o competiție de genul ăsta îi arde cuiva de așa ceva, pentru că în primul rând igiena ta e una precară, nu ai cum să te speli. Și, în plus, toți colegii noștri erau lângă noi, e vorba de bun simț. Noi nici măcar nu ne pupam prea mult de față cu ei, tocmai ca să nu deranjăm, că ei au aveau iubiții acasă”, a declarat Karina Fetica.

Ceea ce vreau să știe toată lumea este că eu sunt un familist convins și ăsta a fost primul lucru care ne-a legat. Am o vârstă, îmi doresc din tot sufletul o familie, copii și, dacă ea nu gândea la fel, nu cred că astăzi mai eram împreună. Este o relație puternică, sinceră și asta ne-a legat foarte mult”, a declarat și Andrei Ciobanu.