Tânăra este acuzată de proprietarii locuinței în care a locuit cu chirie că a lăsat în urmă o mizerie de nedescris și le-a făcut o pagubă de mii de lire sterline, scrie DailyMail. 

Se pare că tânăra s-a mutat din apartamentul pe care îl închiriase, fără să plătească chiria și lăsând în urma ei o mizerie în care proprietarii spun că nu-și pot imagina cum trăia aceasta. Paul și Paula Hopwood au găsit salteaua de pe pat murdară de machiaj și de urină, fecale de câine într-o cutie pentru depozitarea alimentelor, saci de gunoi plini în grădina din spatele clădirii. „Ne-a distrus să vedem apartamentul devastat și atât de murdar”, a spus proprietara, conform aceleași surse. 

Totuși, managerul Kaylei Jenkins neagă acuzațiile și susține că fata este „victima unei înscenări” și că apartamentul a fost curățat de mama ei, înainte ca Jenkins să se mute.

Cât despre datoria de 9.500 de lire sterline pentru chirie, Jenkins susține că ea datora doar jumătate din această sumă și că deja a plătit 1.950 de lire. Proprietarii apartamentului spun că, deși nu avea voie să aducă animale de companie în casă, tânăra locuia alături de cinci câini, patru pisici, trei iepuri, doi canari și doi porcușori de Guinea. Dar Jenkins a negat și acest fapt. 

Oamenii au izbutit să obțină, la tribunal, un ordin de evacuare a tinerei. „Îmi clocotește sângele când mă gândesc că ea face bani stând în casa noastră și refuză să plătească chiria. Un polițist care a fost trimis la apartament a spus și el că era un miros greu în apartament”, spune proprietara.

Foto Prinscreen  Channel 5 / Instagram