Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Adevărul ascuns despre scumpirea energiei. Să dispară omenirea, planeta s-o salveze!
Adevărul ascuns despre scumpirea energiei. Să dispară omenirea, planeta s-o salveze!

Adevărul ascuns despre scumpirea energiei. Să dispară omenirea, planeta s-o salveze!

Un diplomat european a declarat marți, potrivit Agerpres, că Uniunea Europeană trebuie să se asigure că obiectivele sale în domeniul schimbărilor climatice nu stimulează creşterea preţurilor la energie.

Bine, gura păcătosului a scos porumbelul încercând să liniștească prostimea europeană, spunând: „Este o nevoie urgentă să discutăm la cel mai înalt nivel despre impactul preţurilor mari asupra comunităţilor cu venituri mici”.

Sanchi, toate comunitățile sunt afectate de nebunia neo-marxistă promovată la nivel planetar privind „energia verde”.

Cât îl privește pe respectivul diplomat, fac pariu că, după ce va fi identificat, va intra în malaxorul „corectitudinii politice” și va fi eliminat, pe viață, din sistem.

Amărâtul ăsta, care nu mai amărât nu e deocamdată, a scos porumbelul în contextul în care, pe agenda Uniunii, apare știrea că, la următoarea reuniune din 21-22 octombrie, „Consiliul European va discuta recenta creştere a preţurilor la energie”.

Ce e cu graba asta, de șefii de stat și de guvern ai celor 27 de state din UE se întâlnesc abia peste trei săptămâni?

Păi, ne spun tot birocrații de la Bruxelles:

Preţurile de referinţă în Europa la gaze naturale au înregistrat o creştere de peste 300% în acest an, din cauza unor factori precum nivelul redus al stocurilor, întreruperile în aprovizionare şi cererea mare de energie, pe măsură ce economiile îşi revin din pandemia de COVID-19, ceea ce a condus şi la majorarea preţurilor angro la electricitate.

Majoritatea guvernelor din UE, ca și cel din SUA, au încăput de ani buni pe mâna „progresiștilor”, de fapt niște comuniști revopsiți, care au ca unul dintre principalele lor obiective aberante, gen „egalitatea de gen”, „salvarea planetei” prin stoparea eliminării de dioxid de carbon în atmosferă.

Primul mare dușman pe care au pus ochii a fost cărbunele, preferând vântul și energia solară. Numai că Dumnezeu, pe care vor să ni-l interzică, nu bate cu parul. Ci, ca în exemplul de AICI, a zis vântului să nu mai bată o perioadă… Și, hopa criza și creșterea prețului la energie!

Parcă văd că Dumnezeu va interzice la iarnă și soarelui să le lumineze voltaicele!

Și atunci să te ții distracție pe banii noștri, ai prostimii!

Ca să nu vă mai plictisesc, țăcăneala asta marxistă cu „energia verde” și „salvarea planetei” este sinucidere curată.

Tot răul se trage de la „Acordul de la Paris”, pentru denunțarea căruia Donald Trump a fost executat la alegeri, de către șmecherii care coordonează instalarea marxismului la nivel planetar, mai ceva decât Ludovic Orban de către Klaus Iohannis la Congresul PNL de sâmbătă.

Ca să vedeți cât de viteji sunt, în aplicarea Acordului de la Paris, cei care conduc Europa, vă invit să apăsați AICI.

Ăst timp, Franţa oferă vouchere pentru plata facturilor la energie gospodăriilor cu venituri modeste, iar Grecia are de gând să ofere subvenţii pentru a ajuta gospodăriile să facă faţă facturilor mai mari.

Însă, unele guverne au făcut apel pentru un răspuns mai coordonat la nivel european la creşterea preţurilor la energie, iar, în acest context, Spania a anunţat că vrea să reformeze piaţa europeană a electricităţii şi de asemenea a avertizat că facturile mari ar putea afecta sprijinul opiniei publice pentru politicile europene destinate combaterii schimbărilor climatice.

Hopa, ce zice Spania despre sprijinul opiniei publice? Zice bine, dar nu cu subiect și predicat!

„Acordul de la Paris” este sfânt pentru marxiștii pe stil nou care ne conduc.

La banii lor, ce le pasă că scumpirea energiei poate deveni peste iarnă mai mortală decât COVID-19?

Planeta s-o salveze! „Acordul de la Paris” să trăiască!

În rest, Dumnezeu cu mila!

 

Publicat in categoriile: Opinii, Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: