Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Adevărul ascuns despre Referendumul pentru Familie
Adevărul ascuns despre Referendumul pentru Familie

Adevărul ascuns despre Referendumul pentru Familie

Peste români s-a dezlănțuit apocalipsa propagandistică. Din 1989, de la „Teroriștii trag din orice poziție”, „Apa este otrăvită” și „Vine Regele să pună botnițe la țărani” nu a mai existat o asemenea revărsare de dezinformări grosolane.

Referendumul face jocul lui Dragnea – Costă mult, cu banii ăștia se pot construi școli și spitale (doar nu catedrale!) – Ne dă afară din UE și ONU (sic!) – Este mâna lui Putin – Bărbații heterosexuali („soți tradiționali”) sunt bețivi, curvari și își bat nevestele – Preoții plătesc oamenii să meargă la vot – Întrebarea de pe buletinul de vot este voit absconsă ca să inducă oamenii în eroare…

Colcăie Facebook-ul de troli și conturi false, dar sunt aruncate în joc și „piesele grele”, „intelectualii”, cu misiunea de a compromite referendumul. De a-l arunca în derizoriu. De a convinge că doar înapoiații, abrutizații și magoții cu creierul cât nuca vor participa la plebiscit.

„România în ițari, cu opinci și ochelari de cal. Anunțatul referendum este de un penibil nebun. Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe (…) Se poate face referendum despre orice. De pildă despre sexul îngerilor. Sau despre exportul de magiun.” (Vladimir Tismăneanu)

„O absurditate demnă de țara lui Urmuz.” (Mircea Cărtărescu)

Până și Florin Busuioc s-a simțit dator să comenteze la Meteo:

„Tichie de mărgăritar… Avem multe alte treburi, mult mai importante în țara asta.”

Această tornadă toxică dezlănțuită împotriva românilor, în comparație cu care acuzația de „Fanatism Religios” adusă de Iohannis celor trei milioane de semnatari pentru referendum pare o gingașă boare de primăvară, nu trebuie să ne mire. Ea seamănă perfect cu campaniile de propagandă murdară abătute asupra britanicilor și americanilor înainte ca aceștia să voteze pentru Brexit și Trump.

De exemplu, celor dintâi li s-a spus că ieșirea din UE va duce Regatul în colaps economic, va prăbuși lira sterlină, va arunca țara în foamete și haos, va produce criză de sandviciuri (sic!) va alunga toate companiile străine, va declanșa apocalipsa teroristă și chiar al treilea război mondial (sic! sic!). Că nimic din toate astea nu s-a petrecut, o vedem azi prea bine. Dimpotrivă, cu toată guvernarea catastrofală a Theresei May, cu toate sabotajele celor care încearcă până în ultimul ceas să blocheze Brexitul, Marea Britanie înflorește.

Ce să mai vorbim despre amenințările cu care li s-au împuiat mințile americanilor, dacă iese Trump președinte? Scoate America din NATO, se aliază cu Putin și lasă Europa în ghearele Rusiei, declanșează un cataclism economic și bursier… La aproape doi ani de la alegerea lui Trump, acesta a revitalizat NATO, forțând țările membre să-și mărească alocațiile militare, l-a supus pe Putin unui val fără precedent de sancțiuni, a consolidat prezența americană în Europa, creșterea economică a ajuns la 4,1% (în cei opt ani ai lui Obama abia ajungea la 3%), bursa din Wall Street este la cel mai înalt nivel din toată istoria sa.

De asemenea apocalipse ideologice, chiar dacă ceva mai mici, au avut parte recent și italienii sau austriecii, pentru a nu vota cu Salvini și Kurz, sau francezii ori grecii, ca să nu voteze cu Le Pen, respectiv împotriva planului internațional de „ajutorare” al Atenei.

Ce legătură există între aceste uriașe campanii progandistice, care par ieșite direct din laboratoarele de dezinformare ale KGB și cărora, în anii Războiului Rece, li se spuneau Operațiuni „Maskirovka” (înșelare, inducere în eroare, pe rusește)?

Simplu: toate țintele acestor adevărate acțiuni de război informațional erau / sunt amenințări la adresa globalismului.

Când francezii și olandezii au respins la referendum proiectul Constituției Europene, în mai și iunie 2005, în laboratoarele globaliste s-a decis schimbarea tacticii. Prima măsură ocolirea votului. Constituția Europeană a fost abandonată și înlocuită cu așa-zisul Tratat de la Lisabona, care, s-a stabilit, nu mai trebuie să fie ratificat prin vot popular.

Urnele au ajuns cel mai mare pericol la adresa mondializării. Votul liber este periculos. În cabina de vot poporul nu poate fi controlat. Iar poporul este prost: nu știe ce este bine pentru el și pentru lume. De aceea, votul liber (mai ales cel în care pot apărea surprize) trebuie restrâns la minimum.

Democrația însăși a devenit primejdioasă pentru Noua Ordine Mondială care ni se pregătește. O spune sus și tare presa din întreaga lume. „Da, există prea multă democrație”, scria Washington Post pe 28 iunie 2016, comentând referendumul pentru ieșirea din UE din Marea Britanie. „Brexitul nu are nimic democratic”, revenea același ziar pe 7 iunie 2017. Sau „Trump a câștigat pentru că alegătorii sunt ignoranți”, în Foreign Policy din 10 noiembrie 2016. Subtitlul articolului: „Democrația ar trebui să împlinească voința poporului. Dar dacă poporul habar n-are ce face?”

Democrația înseamnă, literal „Puterea Poporului”. Majoritatea decide și minoritatea se supune. Dar Minoritatea este un concept-cheie al Noii Ordini. În neo-marxismul care devastează Occidentul, minoritatea / minoritățile iau locul proletariatului din marxismul clasic. Vechiului proletar, îmbuibat și îmburghezit după decenii de capitalism înfloritor, nu se mai consideră oprimat și nu-i mai arde de lupta de clasă. De aceea, trebuia inventată o altă pătură socială care să ducă mai departe făclia revoluției. Idealul răsturnării vechilor rânduieli.

Găselnița este genială: spre deosebire de proletariat, nu există nici un risc de îmburghezire a minorităților, pentru că acestea se împrospătează mereu. Bunăoară, de la apariția termenului LGBT pentru desemnarea minorităților sexuale, în anii 1990, s-a ajuns ca astăzi inițialele care detaliază diferitele orientări sexuale să fie următoarele (potrivit site-ului „specializat” Pink News): LGBTKSWQPEXMGHDABJDKKLDLFSJFSJDNFJNDFJFBJFNFMLDKEEEYRHRHRFKF

Iar porțile deschise imigranților musulmani, în vara-toamna lui 2015, de către Merkel și Bruxelles au avut mai ales scopul de a introduce în joc o nouă minoritate.

Pentru ca acest scenariu mondial să reușească, este vital ca minoritățile nu fie lăsate la cheremul populimii, ci să fie ajutate să-și joace rolul istoric ce li s-a desemnat. De aceea, democrația, trebuie, nu ucisă brutal (prea ar mirosi a dictatură), dar ajutată să moară. Compromisă. Ridiculizată. Prezentată ca depășită. Vorba progresistului Tismăneanu: „Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe”. Până când poporul însuși, umilit, obosit, plictisit și scârbit de sine, va renunța să mai lupte și va accepta să-și lase destinul în mâinile „elitelor” care să-i organizeze viața. Asemenea lui Winston Smith din 1984 al lui Orwell.

„Dobândise victoria asupra lui însuși: îl iubea pe Big Brother!”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.