Evenimentul Zilei > EVZ Special > S-a aflat! Melania Trump a ales mariajul din interes. Detalii picante dezvăluite
S-a aflat! Melania Trump a ales mariajul din interes. Detalii picante dezvăluite

S-a aflat! Melania Trump a ales mariajul din interes. Detalii picante dezvăluite

Sunt tot mai multe voci care spun că Melania Trump s-ar fi căsătorit cu preşedintele SUA strict din interese. Această ipoteză a fost reluată în presa americană.

Melania Trump este unul din cele mai discutate personaje de când soțul ei a devenit președintele Statelor Unite ale Americii. Motivele sunt multe dar cel mai aprig subiect este relaţia cu Donald Trump şi de s-a căsătorit cu el. Mai mult, între ei ar fi existat „o căsătorie tranzacțională”.

Secrete din trecutul Melaniei Trump

Melania Trump este una dintre cele mai bine îmbrăcate femei și de aici multe invidii a stârnit. De ce? Era aproape perfectă la fiecare apariţie publică. Dar, din păcate, odată cu statutul său au venit și numeroasele critici, dar și secrete din trecutul său de care mulți spun că nu ar putea să se numească mândră.

Melania are  50 de ani, este foarte frumoasă şi poate cea mai elegantă de pe planetă….nimeni n-ar putea contesta aşa ceva oricât de cârcotaş ar fi. Dar presa de peste ocean a avut grijă ca în toţi aceşti ani cât a stat la Casa Albă să scoată în evidenţă faptul că Prima Doamnă a SUA şi-a început cariera pozând nud, de parcă a fost prima şi ultima femeie care a făcut asta.

Devenind soţia lui Trump primea contracte bune ca model

Înainte să-l cunoască pe Trump, Melania Knavs sau Knauss (numele ei germanizat) era genul acela de manechin comercial, care primea constant de lucru, dar care nu rupea gura târgului în acest domeniu. Nu era vreo Cindy Crawford, ci mai degrabă tipul acela de model dintr-o prezentare care nu-ţi rămânea pe retină. Frumoasă, dar nu sclipitoare.

Atunci când s-a mutat din Slovenia la Milano, la doar 20 de ani, Melania îşi propusese, bineînţeles, să dea lovitura. Sau, cel puţin, să scape de trecutul comunist din orăşelul sloven Sevnica, acolo unde a copilărit alături de părinţii Victor şi Amalia Knavs şi de sora şi confidenta sa, Ines, toţi trei urmând-o, mai târziu, în America.

Despre imaginea falsă a Melaniei

Mary Jordan de la Washington Post, care a lansat recent cartea „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, susține că Melania este întruchiparea unei imagini false. În carte sunt dezvăluite mai multe aspecte mai puțin știute despre Melania. În realitate, soția președintelui Americii ar fi la fel de ambițioasă și hotărâtă ca și tatăl copilului său, însă conjuncturile pentru a demonstra asta nu se prea găsesc atunci când vine vorba de ea.

A pozat nud

Cei care au lucrat cu ea pe-atunci îşi aduc aminte că era foarte serioasă, tăcută şi nu ieşea la petreceri. Acelaşi lucru şi-l amintesc şi foştii ei colegi de apartament din New York, care-o descriu ca fiind drăguţă, dar distantă şi fără prieteni, o tipă care nu venea niciodată cu un bărbat acasă. Aşa tăcută şi tot a fost remarcată de un boss al agenţiei Metropolitan Models, care a încurajat-o să vină în America şi să se stabilească la New York, lucru pe care slovena l-a făcut în 1996.

Se întâmpla după ce aceasta apărea într-o şedinţă foto cu conţinut sexual explicit, alături de altă femeie, pentru revista franceză „Max“, fotografii care au ieşit la suprafaţă în timpul mandatului ei de Primă-Doamnă. Nud a mai pozat şi mai târziu, în anul 2000, pe coperta revistei GQ, ascunzându-şi părţile delicate cu ajutorul bijuteriilor şi al blănurilor.

În acel an, Knauss se întâlnea, deja, cu Doland Trump, pe care-l cunoscuse în 1998, la o petrecere, într-un moment în care acesta se afla în divorţ de a doua sa soţie, Marla Maples. Nu va şti nimeni ce i-a adus împreună pe cei doi, dar cu siguranţă au avut amândoi de profitat de pe urma relaţiei lor: Trump avea la braţ o iubită-trofeu, iar Melania primea un ajutor de nădejde în obţinerea cetăţeniei americane, lucru care s-a întâmplat în 2006, scrie click.

Mult discutatul divorţ

Fostul director de comunicare al Casei Albe, Omarosa Newman, susține că Melania Trump ar aştepta momentul potrivit pentru a se despărţi de bărbatul aflat în prezent la conducerea Statelor Unite.

„Ea numără literalmente clipele care o despart de un divorţ, a declara Omarosa Manigault Newman. Ea mai spune că Donald Trump o presează pe soția sa să nu divorțeze până nu își termină mandatul la Casa Albă.

Donald a precizat că dacă Melania îndrăzneşte să ceară divorţul şi încearcă să-l umilească atâta timp cât este preşedinte, el va găsi o modalitate de a o deporta în patria sa, Slovenia, de a-i invalida cetăţenia, în cel mai mare secret. Este un bărbat răzbunător. Nu va ezita să o pedepsească şi să o priveze de toate”, a susținut Newman.