Evenimentul Zilei > Monden > Adelina Pestrițu este disperată. ,,Când vă spun că eu nu sunt de …”
Adelina Pestrițu este disperată. ,,Când vă spun că eu nu sunt de …”

Adelina Pestrițu este disperată. ,,Când vă spun că eu nu sunt de …”

Înainte să îl cunoască pe Liviu Vârciu bruneta Adelina Pestrițu era o dansatoare în Ibiza care nu câștiga doar admirația multor bărbați, ci și 3.500 de euro lunar.

Adelina Pestrițu a lucrat încă de la vârsta de 19 ani, în clubul „Amnesia”, iar în acest timp l-a cunoscut pe Walter Henning, un conte englez, bogat, care deține mine de diamante în toată lumea.

Timp de un an și jumătate, fosta asistentă a lui Mihai Morar a dus o viață de vedetă. Avea la dispoziție o mașina Bentley cu șofer și un elicopter particular care o ajuta să meargă la Milano, la cumpărături. Cei doi îndrăgostiși s-au relaxat în vacanțe în Miami, Dubai și Hawaii, românca noastră fiind răsfățată de conte cu bijuterii Chopard și diamante.

Dar cum visele frumoase se spulberă repede, Adelina Pestrițu conduce acum un Smart de care nu este mulțumită deloc. Și, vai de ea sărăcuța cum se mai vaită de mama focului vrând să-și impresioneze fanii su „suferința ”ei.

Ea spune că este obișnuită cu mașinile mari, spațioase în care are unde sa-și pună bagajele, iar noua mașină nu îi oferă același confort.

,,Când vă spun că eu nu sunt de Smart!” a spus Adelina aratându-le fanilor haosul din mașină.

Dar nu numai aceasta este nemulțumirea Adelinei. Săraca femeie iși face casă și este disperată cu nu știe cum să și-o decoreze.

În ultimele postări de pe un site de socializare bruneta a arătat cum își alege perdelele si draperiile pentru casă. Aceasta a mai declarat faptul că noua sa locuință va fi una inteligentă.

Dar, cum face Adelina cafea v-ați întrebat? Mare chin! Adelina și-a achiziționat pentru noua locuință un aparat de cafea pe care l-a numit ,,aeronavă”, dar pe care nu-l va putea folosi până nu se vor muta. Așadar vedeta își îneacă supărarea tot în cafea, dar de la alte aparate.

Fiica ei a împlinit 2 ani

În urmă cu mai puțin de o săptămână micuța Zenaida-Maria a împlinit opt ani. Pentru a marca fericita zi, Adelina a organizat o petrecere și a împărtășit totul și cu fanii de pe Instagram. Vedeta a postat mai multe fotografii cu micuța, pe care le-a însoțit de o descriere emoționantă.

„La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine!Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”, a scris Adelina.

La fel de fericit ca Adelina și Virgil Șteblea a scris o urare pentru micuța Zenaida: „La mulți ani, micuței noastre prințese! Mama și tata vor fi întotdeauna aici pentru tine!”, a scris Virgil.

De când a devenit mamă, Adelina Pestrițu se simte o femeie împlinită. Micuța Zenaida-Maria a adus doar bucurie în viața ei. Deși recunoaște că sarcina de mămică nu e tocmai ușoară vedeta se bucură din plin de acest rol.

„Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent.

De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți. Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, a spus Adelina acum ceva timp, potrivit cancan.ro