Evenimentul Zilei > Monden > Adela Popescu și Shurubel, chinuri în timpul pandemiei. Ce pătimesc cele două vedete de la PRO TV după ce s-au infectat
Adela Popescu și Shurubel, chinuri în timpul pandemiei. Ce pătimesc cele două vedete de la PRO TV după ce s-au infectat

Adela Popescu și Shurubel, chinuri în timpul pandemiei. Ce pătimesc cele două vedete de la PRO TV după ce s-au infectat

Adela Popescu și Shurubel au oferit detalii despre problemele cu care se confruntă, acasă, în izolare, după ce s-au infectat cu coronavirus.

Adela Popescu și Andrei Lăcătuș – „Shurubel” se află în continuare în izolare, după ce s-au infectat cu coronavirus. Cei doi prezentatori ai emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, stau acasă și așteaptă să depășească problemele de sănătate. Amândoi au intrat în direct și au oferit informații despre perioada dificilă pe care o traversează.

Ce fac Adela Popescu și „Shurubel” după ce s-au infectat cu coronavirus

Adela Popescu se simte mai bine, în schimb, „Shurubel” se confruntă cu probleme mai mari după ce s-a infectat. El și-a pierdut și gustul, și mirosul. drei Lăcătuș se confruntă cu simptome agresive și și-a pierdut complet gustul și mirosul. Pentru a demonstra asta, co-prezentatorul emsiunii a mâncat în direct o lămâie. „Are gust de apă”, a spus Andrei  dezamăgit. „Eu ieri am mâncat o ceapă ieri și nu am simțit nimic. Puteau să fie, pere, mere, pentru mine nu conta”, a adăugat „Shurubel”.

Apoi, Adela și Shurubel au mâncat lămâie pentru a testa dacă simt gustul acesteia. „Nu simt foarte mult,dar simt gustul”, a spus Adela, în timp ce Shurubel completat: „Parcă le-am luat din piață de la taraba pe care lămâi fără, fără, fără gust”, conform vorbestelumea.protv.ro.

„Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul”

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici.

Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi (n.r. – la emisiune), însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a povestit Adela Popescu, în momentul în care a anunțat că s-a infectat cu coronavirus.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: