Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt formează un cuplu admirat de foarte mulți români. Cei doi sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună doi băieți. Deși toată lumea crede că lucrurile sunt perfecte în familia celor doi, prezentatoarea TV a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta. 

Adela Popescu a recunoscut că ea și Radu sunt foarte atenți cu bugetul familiei și că stilul lor de viață nu e cu nimic diferit față de al oamenilor care au rate la bancă. Aceștia nu își permit extravaganțe și își calculează veniturile cu foarte mare atenție, informează Libertatea.

Vedeta a afirmat că nu duce o viață diferită față de cei din fața televizoarelor și că nu își cheltuie banii pe vacanțe și haine scumpe.

„Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei (râde) Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, și pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comanda. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu”, a povestit Adela Popescu.

Acum câteva zile, imaginile făcute publice de Adela Popescu, în care apare cu picioarele pline de vânătăi, i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, mai ales că mulți dintre ei au crezut că este vorba despre lovituri dure. Foarte mulți s-au gândit că Radu Vâlcan ar putea fi un bărbat violent care și-a agresat soția, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Adevărul este de fapt altul, iar prezentatoarea tv a povestit totul pe blogul personal. 

 

Te-ar putea interesa și: