În timpul filmarărilor, Schumacher se comporta inadecvat față de angajații săi făcând comentarii sexuale la adresa lor. Mai mult decât atât se pare că producătorul avea o plăcere sadică să le vorbească acestora despre erecția lui în timp ce purta doar un halat, scrie Daily Mail. 

Producția cu cele mai mari încasări

Spectacolul de teatru "Regele Leu/ The Lion King", produsă deThomas Schumacher,  este producţia de divertisment cu cele mai mari încasări din lume, din orice domeniu, cu 6,2 miliarde de dolari obţinuţi la nivel mondial.

Spectacolul "Regele Leu" se joacă pe Broadway, New York, din 1997 şi a fost montat pe scene din întreaga lume, iar încasările sale au depăşit veniturile aduse de desenul animat cu acelaşi titlu, care a avut încasări de doar un miliard de dolari.

"Acesta este cel mai mare nivel de încasări din istorie. Cifra de 6,2 miliarde de dolari reprezintă doar încasările spectacolului de teatru", a declarat purtătorul de cuvânt al Disney, care a mai precizat că recordul a fost atins pe perioada verii.

Musicalul "Regele Leu", bazat pe filmul de desene animate omonim, lansat de Disney în 1994, redă povestea lui Simba, un pui de leu născut într-o familie regală. Când Simba este ostracizat de unchiul său viclean, leul reuşeşte să treacă prin toate încercările cu ajutorul prietenilor săi din junglă pentru a îşi lua locul pe tronul regelui animalelor africane.

Regia spectacolului este semnată de Julie Taymor, iar cântecele sunt semnate de Elton John, pe versurile lui Tim Rice.

"Este dificil să nu fii emoţionat când îţi dai seama de impactul pe care l-a avut acest spectacol", a declarat Thomas Schumacher, preşedinte şi producător la Disney Theatrical Productions.