Evenimentul Zilei > EVZ Play > Acuzaţii „grele” lansate de Mirel Curea la adresa lui Vlad Voiculescu
Acuzaţii „grele” lansate de Mirel Curea la adresa lui Vlad Voiculescu

Acuzaţii „grele” lansate de Mirel Curea la adresa lui Vlad Voiculescu

Prim Redactorul-șef adjunct al site-ului evz.ro şi coordonatorul proiectului EVZ TV, Mirel Curea, a lansat sâmbătă seara acuzaţii grele la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Acuzaţii grele lansate de jurnalistul Mirel Curea la adresa lui Vlad Voiculescu. Invitat în emisiunea „Descoperiţi”, moderată de Andreea Sava, Mirel Curea nu l-a menajat pe Vlad Voiculescu. Jurnalistul a reacţionat în urma celor spuse de ministrului Sănătăţii în conferinţa de presă de sâmbătă.

Voiculescu a transmis condoleanţe familiilor victimelor incendiului de la Matei Balş şi a încercat să identifice câteva soluţii. Cu privire la declaraţiile ministrului Sănătăţii, Mirel Curea a precizat:

„La Colectiv se spune că nu s-au obţinut aceeaşi compuşi chimici rezultaţi în urma incendiului… Pentru cine înţelege asta… Asta conduce la ideea că acolo a fost o substanţă. Expertiza la Piatra Neamţ nu este gata.

Acuzaţii grele lansate de jurnalistul Mirel Curea la adresa lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a fost foarte ocupat. Ocupat s-o aducă pe soţia colonelului Althamer (n.r. – Monica Emanuela Althamer, numită recent în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii) de la DGA, care a făcut dosare penale profesorilor. Pe toţi pe care i-a prins… Vocile care se opuneau privatizării Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

(n.r. – întrebat de moderatoare dacă are dovezi în sprijinul acuzaţiilor) Sunt informaţii din surse din zona serviciilor de informaţii. Colonelul Althamer a fost adus la Bucureşti în luna decembrie şi replantat. A fost adus împreună cu soţia lui. Acest colonel are facultate la Băile Heculane. Bărbatul, din subofiţer a ajuns ofiţer la Băile Herculane (n.r. – Facultatea de Drept).

Şi mai este ocupat cu o chestie (n.r. – despre Vlad Voiculescu). A avut o întâlnire cu cetăţeni din zona medicală tefelistă cărora le-a spus că prima soluţie este coplata.

Mirel Curea nu l-a menajat nici pe Nicuşor Dan

La Balş, 38% din bani sunt pentru salarii. Restul se duce pe alte cheltuieli. Inclusiv primarul acesta care nu are nicio treabă. Pluteste pe norişor (n.r. – referire la Nicuşor Dan)… Un spital nu este, domnule, o chestie autarhică… El depinde de apă, de căldură… Un spital nu este o navetă spaţială. Soluţii? Trebuie să se deblocheze posturile, trebuie să-i atragi pe ATI-işti să muncească pentru că s-au săturat şi vor pleca ca medici de familie.”

„DESCOPERIŢI este despre aflat adevărul. Simplu. Adevărul din spatele jocului de lumini şi umbre. Ca jurnalist, am pornit mereu de la premisa că orice scandal ascunde un interes pe care o mână de oameni ar face orice să-l păstreze așa, adică ascuns, și că întotdeauna puternicii zilei încearcă să ne picteze realitatea în culori mai frumoase.

Vreau să știu cine încearcă să ne manipuleze și voi împărtăși asta și publicului, să-i descoperim pe acoperiți, să arăt abuzurile și hibele sistemului. Rostul meu de jurnalist este să mă asigur că cei pe care-i alegem sau plătim ca să ne reprezinte interesele își fac treaba, nu să-i mângâi pe cap”, a spus Andreea Sava despre emisiunea pe care o moderează la Antena 3.

evz.ro/author/mirel-curea

facebook.com/mirel.curea