Evenimentul Zilei > Actualitate > ACUZAȚII GRAVE. „Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare O NEBUNIE. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare”
ACUZAȚII GRAVE. „Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare O NEBUNIE. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare”

ACUZAȚII GRAVE. „Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare O NEBUNIE. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare”

Lorena Balaci a afirmat că la loturile naționale de juniori selecția se face pe criteriul șpăgii, iar sumele ajung la câteva mii de euro.

Lorena Balaci, fata regretatului Ilie Balaci, a vorbit despre selecția făcută la loturile naționale de juniori. Fosta soție a fotbalistului Eugen Trică a acuzat că antrenorii din cadrul Federației Române de Fotbal operează pe criteriul șpăgii, iar o convocare poate ajunge și la 4.000 de euro.

„La o acțiune a naționalei U15 a apărut un băiat care nu fusese la nicio selecție precedentă și i-a luat locul fiului meu, Atanas. În august 2018 s-a întâmplat, într-o campanie care începuse în septembrie 2017. Nu m-a deranjat că i s-a întâmplat fiului meu, ci că s-a întâmplat. A te juca cu sufletul unui copil mi se pare cel mai josnic lucru de pe fața pământului. S-au jucat într-un mod mizerabil. Îmi asum tot ce spun! Se întâmplă o mizerie la loturile naționale. Acum se fac pe alte lucruri, mai mari! Acum sunt sume, sume  importante. Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare o nebunie. Poate că sunt singura care am curajul să spun că se întâmplă. Poate eu insuflu și altora curajul să spună asta. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare. Eu am văzut cu fiul meu”, a spus Lorena Trică la GSP Live.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.