În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au desfăcut căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Situația s-a complicat din cauza faptului că fostul component al “Generației de Aur  a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertate femeii alături de care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

Dana Iaru și-a strigat disperarea într-un interviu acordat cancan.ro. Vrea să nu mai aibă nicio legătură cu Ionel Ganea, bărbatul care i-ar fi făcut viața un iad cât timp au locuit sub același acoperiș. Dezvăluirile făcute de, încă, soția ex-atacantului “tricolorilor” te lasă, pur și simplu, perplex.

Ati finalizat divorțul față de Ionel Ganea?

– Nu încă… A făcut apel! Probabil motivul este că nu are de unde să îmi plătească respectivele cheltuieli de judecată, adică 3.200 de lei.

Ați încercat să discutați cu el?

– E, da!! Mi-a trimis o grămada de e-mail-uri în care îmi cere să mă împac cu el. Trece de la o stare la alta. Ba vorbește frumos, ba urât… Dar cine îl mai bagă în seamă? Am vorbit despre partaj și m-a amenințat ca nu voi primi nimic și că partajul o să se termine când vrea el.

 

Ați pomenit de e-mail-uri. Ce v-a cerut și v-a spus mai exact?

– Că vrea să ne întâlnim, să vorbim… Și multe jigniri apoi! Mi-a zis că nu o să primesc nimic din tot ce am construit 25 de ani, că sunt ale lui toate.

Dacă tot am ajuns la momentul adevărului, plus ca s-au scris multe despre relația dumneavoastră cu el, ați fost lovită de-a lungul perioadei în care ați fost căsătoriți?

– Lovită??? Puțin spus.

Dată fiind situația, vă temeți, mai ales că ar avea și influență, după cum susțineți?

– Vedem acum când vin la proces, ce va face iar. Sper ca Poliția să își facă treaba. Mă aștept la orice din partea lui. Dar hai să povestim după ce primesc hârtiile, să văd de ce a făcut apel.

Când s-a rupt totul între voi?

– În august 2018.

Din ce motiv?

– Agresiuni de tot felul!

Dar cu copiii cum s-a comportat?

– Acest comportament îl are cu toată lumea, nu contează sexul, vârsta, nu ține cont de nimic. El este Ionel Ganea. Are drepturi depline, nu îi este frică de nimic.

Mama lui v-a acuzat, la un moment dat, că i-ați făcut până și farmece…

– O, da!!! Ce să spună și ea… Trebuie să găsească un vinovat. Dar asta nu mă interesează. Sa spună fiecare ce dorește, dar să spună adevărul.

Copiii cum trec prin situație?

– Greu, dar nu au încotro. Mă bucur că sunt majori și că nu depind de el.

În final, din ce cauză ați decis să divorțați de el? Consuma alcool, era violent, v-a înșelat?

– Toate trei! Dar nu mai contează. Nu merită nici măcar să mă mai uit la el la cât rău mi-a făcut mie și fiicei mele, Ioana. Și ne face în continuare.

 

La ce vă referiți?

– Păi eu acum trebuie să mă judec cu el! M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă, el încasează chiria și eu trebuie să plătesc datoriile. Este normal??? Sper ca judecătoarea să analizeze corect procesul.

 

 

Te-ar putea interesa și: