Evenimentul Zilei > Politica > ACUZAŢII EXPLOZIVE: Dragnea e PE LISTA NEAGRĂ a Europei, la fel ca SUSŢINĂTORII lui PUTIN!
ACUZAŢII EXPLOZIVE: Dragnea e PE LISTA NEAGRĂ a Europei, la fel ca SUSŢINĂTORII lui PUTIN!

ACUZAŢII EXPLOZIVE: Dragnea e PE LISTA NEAGRĂ a Europei, la fel ca SUSŢINĂTORII lui PUTIN!

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi avertizezaă, pe Facebook, că propaganda PSD-ALDE a folosit, de-a lungul ultimelor luni, reţetarul Kremlinului, şi că Liviu Dragnea &Co riscă să aibă, în cancelariile lumii civilizate, aceeaşi imagine ca „însoţitorii” politici ai lui Vladimir Putin.

De asemenea, Raeţchi susţine că liderii PSD-ALDE să încăpăţânează, în ciuda tuturor semnalelor interne şi extrene, să se joace cu securitatea României ca într-o piaţă din Teleorman.

Minciuna şi halucinaţia PSD

„Nu: nu „statul paralel” – noțiune plagiată de pesedisti de la Erdogan; deh, obiceiurile vechi mor greu – a fost problema în România. Ci realitatea paralelă în care liderii PSD și ALDE au crezut că ne pot suspenda, inventând inamici fictivi, bazaconii programatice și teme false. În ultimele luni, ei au folosit toate clișeele de comunicare ale Kremlinului și ale statelor cu derapaje democratice. Doar că nu poți trăi la nesfârșit în minciună și halucinație atunci când ești un stat european cu angajamente majore NATO.

Iresponsabilitate absolută

Iar avertismentele partenerilor europeni și americani au început să fie tot mai dure pentru camarila lui Liviu Dragnea: mesaje de la Bruxelles, poziții repetate ale ambasadorilor principalilor aliați, oprirea specială a secretarului de stat american. Și totuși, fidelii lui Dragnea chiar nu înțeleg că nu se pot juca cu angajamentele de securitate ale României, că nu pot târgui ca-n piețele teleormănene sisteme defensive sol-aer importante pentru NATO în ansamblu, că nu-și pot face legi ale Justiției după propriile nevoi.

Însoţitorii lui Putin?

Îi avertizez pe pesedistii care se încăpățânează să îi rămână aproape multiplului condamnat și urmărit penal Liviu Dragnea, în traseul tot mai anti-european și anti-national al acestuia, că riscă să ajungă pe lista neagră a statelor europene și nord-atlantice, precum aghiotanții care l-au însoțit pe Putin în aventura sa anti-democratica și anti-liberala din perioada anexării Crimeei. Lucrurile pe care le faceți se văd în întreaga lume și va scot definitiv din rândul politicienilor frecventabili!”, scrie Ovidiu Raeţchi.

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: