Evenimentul Zilei > Actualitate > O actriță celebră, goală pe internet. Pozele deochiate i-au fost furate de un hacker – Foto virale
O actriță celebră, goală pe internet. Pozele deochiate i-au fost furate de un hacker – Foto virale

O actriță celebră, goală pe internet. Pozele deochiate i-au fost furate de un hacker – Foto virale

Bella Thorne, o actriță celebră din SUA, trece prin clipe grele după ce imagini cu ea goală au ajuns pe internet. Pozele în sânii goi au ajuns virale.

Actrița americană Bella Thorne a făcut publice, sâmbătă, poze cu ea dezbrăcată după ce a dezvăluit că un hacker o amenința că le va posta pe internet, scrie CNN.

„În ultimele 24 de ore am fost amenințată cu pozele nud pe care mi le-am făcut”, a scris actrița de 21 de ani pe Twitter, mesajul fiind însoțit cu capturi de ecran ale schimbului de mesaje cu presupusul hacker ce ar avea fotografii și clipuri cu ea.

„Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”, îi transmite ea celui care i-a furat imaginile.

„Mă simt scârbită. Mă simt urmărită, simt că mi-a fost luat ceva ce nu doream să fie văzut decât de o singură persoană, una specială pentru mine”, a mai spus aceasta cu lacrimi în ochi.

Bella Thorne a spus că a publicat singură imaginile pentru că „este decizia mea” și „voi putea să dorm la noapte știind că sunt din nou în control. Nu poți controla viața mea, nu o vei face niciodată”. Aceasta a mai declarat că a făcut acest gest extrem pentru a nu-i oferi satisfacție celui care i-a spart contul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: