Stormy Daniels a dezvăluit și câteva picanterii din aventura care s-a consumat cu un an înainte ca Trump să se căsătorească cu Melania.  

Președintele a negat din nou acuzațiile, pe contul său de Twitter.

Vedeta a povestit episodul din 2006, și totul ar fi pornit de la coperta unei reviste, pe care se afla omul de afaceri.

n interviul acordat jurnalistului Anderson Cooper, Stormy Daniels a precizat: „I-am spus cineva ar trebui să te pocnească cu revista. N-o să uit niciodată privirea pe care a avut-o, nu cred că cineva îi mai vorbise vreodată aşa… I-am spus să-mi dea revista.

El a zis: „N-ai îndrăzni…”. Dă-o încoace, i-am spus. Întoarce-te şi dă-i jos!

Anderson Cooper: I-ai spus lui Donald Trump să se întoarcă şi să-şi dea jos pantalonii?

Stormy Daniels: Da.

Anderson Cooper: Şi a făcut-o?

Stormy Daniels: Da. S-a întors, şi-a tras în jos puţin pantalonii, cât să i se vadă lenjeria intimă şi l-am lovit de câteva ori.

A fost singura întâlnire de acest gen dintre cei doi, susţine actriţa de filme pentru adulţi. S-ar fi întâmplat la un an după căsătoria lui Trump cu Melania, iar Stormy Daniels a povestit despre aventură în 2011. Tot atunci, spune ea, a şi fost ameninţată să oprească dezvăluirile.

Stormy Daniels, actriţă porno: Eram într-o parcare, mergeam la sală cu fiica mea. Un tip a venit spre mine şi mi-a zis: „Lasă-l în pace pe Trump. Uită toată povestea”. Apoi s-a întors, s-a înclinat spre fiica mea şi a spus: „Ce fetiţă frumoasă. Ar fi păcat dacă mama ei ar păţi ceva”. După care a plecat.

Anderson Cooper, realizatorul emisiunii: Ai luat-o ca pe o ameninţare directă?

Stormy Daniels: Desigur”, a spus actrița, potrivit Digi24.

Stormy Daniels a încheiat în 2016 un contract de confidențialitate, prin care se angaja să primească 130 de mii de dolari ca să păstreze tăcerea.

„Nu mă simt împăcată cu gândul că sunt numită mincinoasă sau că oamenii cred că am făcut asta pentru bani. Oamenii spun că sunt oportunistă, că profit de asta”, a mai spus vedeta.