Evenimentul Zilei > Actualitate > CEA MAI SEXY ACTRIȚĂ din CHINA a ARĂTAT TOT. COMUNISTA ajunsă MODEL PLAYBOY. VEDETA își arată FORMELE SUPERBE – GALERIE FOTO
CEA MAI SEXY ACTRIȚĂ din CHINA a ARĂTAT TOT. COMUNISTA ajunsă MODEL PLAYBOY. VEDETA își arată FORMELE SUPERBE – GALERIE FOTO

CEA MAI SEXY ACTRIȚĂ din CHINA a ARĂTAT TOT. COMUNISTA ajunsă MODEL PLAYBOY. VEDETA își arată FORMELE SUPERBE – GALERIE FOTO

În anul 2005, Bai Ling devenea prima actriță de origine asiatică ajunsă pe coperta celebrei reviste Playboy. Născută în China, modelul a avut o viață extraordinar de grea în China, unde era un soldat în armata comunistă, abuzată de proprii generali. Totuși, aparițiile ei incendiare au reprezentat o experiență răcoritoare care a ajutat-o să renască, pur și simplu.

 

Inițial, Bai Ling nu a fost de acord cu propunerea de a apărea pe coperta revistei pentru adulți, considerând că era prea indecentă, dar s-a răzgândit ulterior, spre bucuria milioanelor de bărbați din întreaga lume care s-au delectat cu imaginile în care actrița apare în niște ipostaze foarte încinse, potrivit Daily Mail.

Deși este foarte deschisă cu imaginea ei foarte sexy și nu pierde niciun moment pentru a o arăta, așa cum se vede și în galerie, modelul se mândrește cu faptul că este și foarte inteligentă.

 

„Sunt pe coperta revistei pPayboy. De asemenea, sunt și în juriul Festivalului de Film de la Berlin și al mai multor festivaluri. Pot fi sexy și inteligentă”, a spus ea.

În 1990, Bai Ling își începuse deja cariera cinematografică în China și decide să se mute la New York. Aici prinde primul ei rol major, în filmul „Red Corner” (1997), unde a jucat împreună cu Richard Gere.

În 2005, apariția pe coperta revistei i-a schimbat complet viața, arătându-i respectul de sine pe care și-l putea acorda și încurajând-o să își iubească și admire corpul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: