Evenimentul Zilei > Politica > Actrița Carmen Tănase, ieșire nervoasă la TV. Acuzații grave la adresa lui Cîțu. ”Nu mă interesează să fac parte din acestă societate anormală”
Actrița Carmen Tănase, ieșire nervoasă la TV. Acuzații grave la adresa lui Cîțu. ”Nu mă interesează să fac parte din acestă societate anormală”

Actrița Carmen Tănase, ieșire nervoasă la TV. Acuzații grave la adresa lui Cîțu. ”Nu mă interesează să fac parte din acestă societate anormală”

Actrița Carmen Tănase a comentat recent situația măsurilor sanitare ce ar putea intra în vigoare în funcție de rata de infectare și l-a acuzat pe prim-ministrul Florin Cîțu că deține mai multe informații despre pandemie pe care nu le poate divulga din cauză că ar fi implicat într-un scenariu pe care ea îl dezaprobă.

Invitată la Antena 3, la emisiunea ”News Magazine”, realizată de Mihaela Bîrzilă, Carmen Tănase a subliniat că nu este de acord cu îngrădirea anumitor drepturi. Spre exemplu, actrița a precizat că nu dorește să se vaccineze împotriva Covid-19.

De asemenea, ea a anunțat că nu se va testa pentru a putea beneficia de certificatul verde, despre care s-a aflat că va funcționa ca o „cartelă de acces″ în anumite spații, în funcție de rata de infectare.

„Eu am dreptul să intru unde vreau eu, să fie foarte clar! Nu poate nimeni să-mi ia acest drept, atât timp cât sunt cetățean al acestui stat, plătitor de taxe și impozite”, a completat Carmen Tănase, care și-a pregătit strategia în cazul în care îi va fi interzis accesul în anumite spații publice.

Carmen Tănase, gata să lupte cu sistemul

Ea a punctat că se va duce acasă și nu va mai fi interesată să facă parte dintr-o „societate distopică și anormală”. „Nu mă izolez eu, mă izolează societatea. Eu nu mă autoizolez, eu vreau să merg mai departe unde mergeam și până acum.

Dacă societatea din care eu fac parte și pe care o plătesc de-o viață mă izolează, stau la mine acasă. Prin lege, evident. Până nu este lege, mă lupt cu ei până-n pânzele albe”, a spus artista.

„Ar fi bine să ne vedem de viața noastră, așa cum am făcut până acum doi ani, iar în clipa în care ai simptome de ceva, de o boală, mergi la medic și ți se dă un tratament în funcție de istoricul tău medical.

Observații despre perioada estivală

Adică toată vara, toată lumea a fost perfect fericită și, brusc, terapiile intensive sunt pline. Eu am fost de multe ori în spitale și n-am văzut terapii intensive goale niciodată, tot timpul erau pline. Ne mirăm de niște lucruri care până acum au fost normale.  Ce se întâmplă? Am înnebunit cu toții?”, mai spus actrița.

La un moment dat, Carmen Tănase a comentat și imaginile cu Florin Cîțu într-o curte a unei școli în care a dansat alături de elevi: „N-am o problemă, este om și e normal să danseze. Problema e că știe mult mai multe lucruri decât știm noi, dinainte, ce măsuri trebuie luate, ce măsuri vor fi luate și face parte dintr-un scenariu pe care nu-l înghit absolut deloc.

Ce frumos ar fi fost să danseze în curtea școlii cu niște copii nesufocați de mască și care nu sunt amenințați că vor intra din nou în online și o să se aleagă praful și de școala asta amărâtă.”

Publicat in categoriile: Politica, Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: