Evenimentul Zilei > Actualitate > Actorul Alexander Zudor a primit o sentință „grea”. A fost condamnat la 7 ani de închisoare
Actorul Alexander Zudor a primit o sentință „grea”. A fost condamnat la 7 ani de închisoare

Actorul Alexander Zudor a primit o sentință „grea”. A fost condamnat la 7 ani de închisoare

Actorul Alexander Zudor a fost condamnat, luni, 2 august, la șapte ani de închisoare, în primă instanță. Pedeapsa a fost contopită în ceea ce privește mai multe infracțiuni care ar fi fost comise de artist, printre care se numără viol și tentativă de viol.

Actorul Alexander Zudor, în vârstă de 47 de ani, care a fost acuzat că a violat o tânără și a agresat alte două femei, a fost condamnat, luni, la șapte ani de închisoare, prin acumulare a pedepselor. Sentința nu este definitivă.

”În baza art. 38 alin. (1) rap. la art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul ZUDOR ALEXANDER să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie”, arată decizia magistraților.

Anchetatorii spun că actorul a premeditat fiecare infracțiune în parte, potrivit stirileprotv.ro.

Actorul Alexander Zudor ataca femeile cu un cuțit

Agenții de poliție au susținut că actorul a agresat sexual mai multe femei din Sectorul 5 al Capitalei, sub ameninţarea cuţitului. În fața anchetatorilor, actorul a încercat să-i convingă pe anchetatori că are probleme de natură psihică. Astfel a încercat să-i determine să-l pună în libertate.

Reprezentanții poliției Capitalei au declarat că Alexander Zudor acționa la ore târzii. Aceasta pentru a se asigura că nu există alți martori. El purta mască pentru a nu fi recunoscut și pentru a îngreuna identificarea ulterioară.

Acțiunea a avut loc după ce polițiștii au primit plângeri de la trei femei care l-au acuzat. Primul caz datează din noiembrie 2020. La momentul respectiv, individul ar fi amenințat cu un cuțit o femeie care mergea spre casă. Ulterior, polițiștii au mai primit astfel de plângeri din partea a încă două femei.

Cercetările au durat mai bine de o lună, până la identificarea individului suspect de un viol și două tentative de abuz sexual. Oamenii legii l-au reținut pe individ după ce au făcut o percheziție la domiciliul său. Investigatorii l-au pus sub acuzare și nu exclud ca individul să fi violat și alte femei care nu au avut curajul să sesizeze poliția.

„Ieri, 01 februarie a.c., bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă”, se arăta într-un comunicat al Poliției.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: