Evenimentul Zilei > Social > Cu ce se confruntă actorii de la HOLLYWOOD. Povestea INCREDIBILĂ a unuia dintre cele mai mari nume din SUA
Cu ce se confruntă actorii de la HOLLYWOOD. Povestea INCREDIBILĂ a unuia dintre cele mai mari nume din SUA

Cu ce se confruntă actorii de la HOLLYWOOD. Povestea INCREDIBILĂ a unuia dintre cele mai mari nume din SUA

„The Rock”, actorul din „Fast and Furious” a făcut câteva dezvăluiri șocante despre o perioadă neagră din viața sa. Deși este un nume cu greutate la Hollywood și oamenii îl adoră, acesta spune că majoritatea actorilor suferă de depresie.

Dwayne „The Rock” Johnson, un mare actor de la Hollywood, are o mulțime de fani, dar puțini știu despre lupta sa cu depresia. Acesta a povestit într-un interviu cât de greu i-a fost să treacă peste acest episod din viața lui.

„Chinul şi durerea sunt reale. Mă simţeam distrus şi deprimat”, a povestit Johnson, conform TheGuardian.

The Rock a explicat că a ajuns în acel punct în momentul în care și-a dat seama că nu va mai putea juca fotbal profesionist în urma unor accidentări. 

„Ajunsesem într-un punct în care nu mai voiam să fac nimic şi nu mai voiam să merg nicăieri. Plângeam în mod constant”, a mai povestit el. 

„Depresia nu face discriminare”, le-a transmis acesta celor 12,7 milioane de fani de pe platforma de socializare Twitter.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.