ACTOR de OSCAR, găsit MORT în Manhattan. Cauza decesului ar putea fi o SUPRADOZĂ. Mesajele vedetelor de la Hollywood | FOTO

ACTOR de OSCAR, găsit MORT în Manhattan. Cauza decesului ar putea fi o SUPRADOZĂ. Mesajele vedetelor de la Hollywood | FOTO

Câştigător de premiu Oscar pentru rolul din "Capote", actorul american Phillip Seymour Hoffman, a fost găsit mort în casa sa din New York, informează Wall Street Journal. Vestea a şocat lumea filmului, iar mesajele vedetelor de la Hollywood au început să curgă pe Twitter.

Potrivit New York Times, o posibilă cauză a morţii ar fi o supradoză de droguri. Familia: "Suntem devastaţi" Actorul are trei copii - Cooper, Tallulah şi Willa - cu partenera lui de viaţă, Mimi O'Donnell. Familia a transmis, într-un comunicat: "Suntem devastaţi de moartea iubitului nostru Phil şi apreciem această avalanşă de dragoste şi de sprijin pe care am primit-o din partea voastră. Moartea lui reprezintă o pierdere tragică şi neaşteptată şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă de doliu. Vă rugăm să îl ţineţi pe Phil în gândurile şi în rugăciunile voastre". Poliția din New York anchetează circumstanțele morții actorului, dar nu a oferit date în privinţa cauzelor care au dus la moartea lui Phillip Seymour Hoffman. Un prieten l-a găsit Actorul a fost găsit fără suflare în baia apartamentului său, de către scenaristul David Katz, cel care de altfel a şi anunţat poliţia, la ora locală 11.15, relatează Wall Street Jurnal, citând un oficial. Potrivit site-ului TMZ.com, poliţia a descoperit un ac de seringă înfipt într-un braţ al actorului şi un pliculeţ care pare să fi conţinut heroină.

Deşi circumstanţele în care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdată foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat din acest punct de vedere în 2012.

În mai 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hollywoodul, în stare de şoc Vedetele de la Hollywood au publicat pe Twitter mesaje prin care îşi exprimă regretul:.

Lena Dunham: "A fost un om atât de frumos". "Am pierdut atât de multă bucurie odată cu moartea lui. Odihneşte-te în pace, PSH", a completat aceasta. De asemenea, Jamie Lee Curtis a scris: "Simt o mare durere în inimă în această dimineaţă. Încetaţi să mă bântuiţi, vă rog. PS Hoffman s-a alăturat unui număr atât de mare de oameni talentaţi şi dependenţi. Mulţi dintre ei şi-au învins dependenţa. Programul în 12 paşi funcţionează".

Ricky Gervais:"A fost unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale şi un om dulce, amuzant şi modest". Michelle Rodriguez: "Odihneşte-te în pace, Philip Seymour Hoffman. Mi-ai atins sufletul de mulţi ani încoace cu talentul şi cu sensibilitatea ta", a scris şi . Steve Martin: "Dacă nu l-aţi văzut jucându-l pe Willy Loman, atunci aţi ratat întreaga esenţă a lui Willy Loman din toate timpurile", a mai scris acesta. Anna Kendrick: "Odihneşte-te în pace, Philip Seymour Hoffman. E o veste de nesuportat, şocantă, profund tristă. Cuvintele nu pot descrie suficient de bine viaţa lui şi ceea ce înseamnă moartea lui pentru noi toţi".

Jim Carrey: "Dragă Philip, ai un suflet frumos şi minunat. Pentru cei mai sensibili dintre noi, zgomotul poate fi ceva prea mult. Fie-ţi inima binecuvântată".

Whoopi Goldberg : "Ce mama dracului! Philip Seymour Hoffman găsit mort în apartamentul său! Un actor cu adevărat minunat. A murit. Sper că cineva îmi va telefona şi îmi va spune că a fost o farsă", a scris aceasta.

Courtney Love Cobain: Cuvintele sunt nepotrivite pentru a exprima tristeţea pe care o simte, "după moartea acestui actor genial şi prieten".

Nikki Sixx: "Odihneşte-te în pace, Philip Seymour Hoffman. Mi se rupe sufletul când văd că acest monstru, numit dependenţă, câştigă lupta cu aceia care vor să o învingă. Drogurile ucid".

Wes Craven: "Nu am cuvinte pentru a exprima ce simt acum. Sunt devastat. Am pierdut un talent fenomenal. La revedere, Sir!", a completat acesta.

Melissa Joan Hart: "Sunt îngrozitor de tristă după moartea lui Philip Seymour Hoffman. Am iubit versatilitatea şi energia lui de actor. Odihneşte-te în pace!".

Dylan McDermott: "Este o pierdere uriaşă pentru noi toţi". "Philip Seymour Hoffman a murit. E insuportabil de trist", a afirmat şi Tom Hiddleston.

Russell Brand: "Toată dragostea şi rugăciunile mele se îndreaptă acum către familia lui Philip Seymour Hoffman". "Dependenţa ucide. Sper că toţi aceia care simt nevoia să se drogheze vor găsi calea spre abstinenţă şi vindecare", a mai spus acesta.

Jon Favreau: "Odihneşte-te în pace, Philip Seymour Hoffman. E atât de trist. Un talent atât de mare".

Seth Rogen: "A fost un tip atât de amabil şi incredibil de talentat", a mai scris Rogen. Aaron Paul: "Am pierdut unul dintre cei mai mari oameni. (...) Lipsa sa se va simţi pentru totdeauna".

Elijah Wood: "Întristat şi şocat. O adevărată pierdere. Odihneşte-te în pace, Philip Seymour Hoffman", a scris şi . Totodată, Christina Applegate a publicat pe reţeaua de socializare mesajul: "Nu am cuvinte. Îţi vom simţi lipsa". Primarul New York-ului, Bill de Blasio, a scris că este "întristat de moartea tragică şi timpurie a lui Philip Seymour Hoffman". "Astăzi, New York-ul regretă moartea unuia dintre cei mai mari actori de teatru şi de cinema".

David Morrissey: "Sunt şocat şi întristat" moartea actorului Philip Seymour Hoffman. "Un mare artist a plecat prea devreme dintre noi".

Andie MacDowell: "Nu a fost doar un actor genial, ci şi un om bun şi generos".

Justin Timberlake: Moartea lui Philip Seymour Hoffman este "devastatoare". "Ce actor uimitor de talentat", a completat acesta.

James Franco: "Philip Seymour Hoffman - a fost cel mai bun dintre cei mai buni - mi pare de neconceput faptul că a murit". Contractele în derulare

Potrivit Mediafax, postul de televiziune Showtime a anunţat săptămâna trecută că va produce 10 episoade pentru un prim sezon dintr-un nou serial, "Happyish", în care rolul principal urma să fie jucat de Philip Seymour Hoffman. În plus actorul american ar fi urmat să îşi reia în curând rolul Plutarch Heavensbee în următoarele două filme din seria "Jocurile foamei", care sunt filmate în această perioadă. Nu se ştie deocamdată dacă aceste două filme vor fi turnate potrivit scenariului original.

Phillip Seymour Hoffman avea doar 46 de ani. El este cunoscut mai ales pentru rolul pe care l-a făcut în filmul "Capote", rol pentru care a primit premiul Oscar. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • PRIMA NOAPTE după GRATII. Fostul MINISTRU și DEPUTAT Relu Fenechiu a plâns ca un COPIL când s-a văzut ÎNCARCERAT
  • ANCHETA PENALĂ: SUFERINȚA inumană a studentei Aura Ion in ULTIMELE CLIPE. MINUTELE ÎNFIORĂTOARE sunt descrise de un martor
  • Efectele noilor Coduri din Justiţie care intră în vigoare astăzi. Marii infractori, pedepse mai blânde
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO
  • Cel mai SEXY GINECOLOG din lume. Femeile stau cu orele la coadă | FOTO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. În weekend sunt avantajate zodiile...
ARTICOLE POPULARE:
  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO

  • Cum fac RUȘII DESZĂPEZIRE. Cele mai ciudate MAȘINĂRII și METODE total neașteptate | VIDEO și GALERIE FOTO

AFGANISTANUL în anii în care femeile purtau FUSTE SCURTE | GALERIE FOTO