Evenimentul Zilei > Actualitate > Acest BĂIEŢEL a fost ATACAT DE LEOPARD. Urmează SCENE ŞOCANTE, care pot afecta emoţional | Video
Acest BĂIEŢEL a fost ATACAT DE LEOPARD. Urmează SCENE ŞOCANTE, care pot afecta emoţional | Video

Acest BĂIEŢEL a fost ATACAT DE LEOPARD. Urmează SCENE ŞOCANTE, care pot afecta emoţional | Video

Un filmuleţ în care un leopard atacă un băieţel a fost publicat de jurnaliştii britanici de la Daily Mail şi a ajuns viral din cauza scenelor ce pot afecta emoţional pe cei care le privesc.

Adus la grădina zoologică de părinţi, băieţelul din imagini a fost lăsat să întărâte felina. Nu a durat mult şi animalul a atacat. Din fericire, leopardul a făcut-o fără vreo urmare pentru copil, întrucât acesta era protejat de un geam gros din plastic.

Totuşi, comportamentul părinţilor a fost aspru criticat pe reţelele de socializare întrucât un asemenea atac poate avea urmări grave asupra psihicului micuţului, chiar dacă părea că acesta se distra.

Spre finalul filmuleţului se vede chiar cum acesta se sperie şi se retrage din faţa felinei care îşi arăta colţii din ce în ce mai ameninţător.

Părinţii micuţului nu au realizat ce se întâmplă şi au continuat să râdă chiar şi când copilul lor a fugit de felina însetată de sânge.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: