Fănică Bârlă, fostul primar interimar al orașului Buzău, a provocat un accident în lanț în urma căruia au fost rănite două persoane. Trei mașini au fost implicate în coliziune după ce autoturismul pe care îl conducea fostul politician a lovit un autoturism aflat la semafor care l-a rândul său a tamponat autoturismul din fața sa.

Fănică Bârlă a fost timp de 8 ani viceprimar al municipului Buzău, iar în prezent lucrează la Societatea de Distribuție a Energiei Electrice. Fostul primar interimar a provocat un accident în seara de vineri, 15 noiembrie, iar două persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital.

În accident au fost implicate trei autoturisme, iar impactul dintre ele s-a produs pe când se aflau la semafor. La fața locului s-au deplasat echipe de la poliție și ambulanță.

Primele cercetări arată că autoturismul condus de fostul primar interimar (62 de ani) a lovit autoturismul din fața sa care era condus de un bărbat din Buzău, în vârstă de 35 de ani. La rândul său buzoianul a tamponat mașina din fața sa în timp ce aștepta culoarea verde a semaforului. Accidentul în lanț s-a produs la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, scrie stiridebuzau.ro.

Te-ar putea interesa și: