Potrivit polițiștilor, șoferul de tir nu a adaptat viteza la condițiile meteo, astfel că a pătruns pe contrasens și a acroșat o autoutilitară și un autoturism Chevrolet. Femeia care conducea mașina a murit pe loc, iar fiica ei, o copilă de 12 ani, a fost transportată în comă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor acesteia.

Accidentul s-a petrecut în zona localității Zăgujeni din Caraș-Severin. „Accidentul s-a soldat cu patru victime, șoferul tirului și ocupanții autoturismului. La volan era o femeie care, din nefericire, a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit de asemenea leziuni și a fost preluat de SAJ. În autoturism, în spate, se mai afla și o fetiță de 12-13 ani, preluată de SAJ, care acum este în comă”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare și una pentru stingere, pentru asigurarea măsurilor PSI. Două dintre cele patru victime au avut nevoie de descarcerare, șoferul tirului și femeia de la volanul autoturismului.

La câteva ore de la producerea accidentului, șoferii pot circula din nou pe șoseaua ce leagă Timișoara de Caransebeș, pe un singur sens.

Te-ar putea interesa și: