Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident îngrozitor în Timiș. Un tractor s-a răsturnat într-o râpă. Șoferul a murit, iar două minore au fost rănite. S-a intervenit cu un elicopter SMURD
Accident îngrozitor în Timiș. Un tractor s-a răsturnat într-o râpă. Șoferul a murit, iar două minore au fost rănite. S-a intervenit cu un elicopter SMURD

Accident îngrozitor în Timiș. Un tractor s-a răsturnat într-o râpă. Șoferul a murit, iar două minore au fost rănite. S-a intervenit cu un elicopter SMURD

Un tractor s-a răsturnat în județul Timiș și în urma accidentului, conducătorul autovehiculului și-a pierdut viața, iar două fete au ajuns la spital.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit și două fete de 11 și 13 ani au fost rănite, vineri, după ce s-au răsturnat cu tractorul într-o zonă greu accesibilă din apropierea localității Fărășești din județul Timiș.

Tractorul a căzut într-o zonă greu accesibilă, bărbatul care conducea autovehiculul nu a mai putut fi salvat

Autoritățile au fost alertate prin apel la numărul de urgență 112 pentru deblocarea unui bărbat care a rămas prins sub un tractor care s-a răsturnat în apropierea localității Fărășești, într-o zonă greu accesibilă. La locul accidentului au fost trimise o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 8 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Făget, dar și un echipaj medical SAJ cu medic. De asemenea, pentru acest caz, a fost alertat și elicopterul SMURD.

La fața locului, pompierii au constatat că un tractor, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat și a căzut peste bărbat, iar cele două fete, cu vârste de 11 și 13 ani, au fost proiectate pe câmp. După extragerea bărbatului de 47 de ani, au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă fără succes, pentru că victima nu a mai putut fi salvată de la moarte.

Cele două fete au ajuns la spital pentru investigații

Fata în vârstă de 11 ani, care s-a ales în urma accidentului cu traumatisme la picioare, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timișoara. Cealaltă victimă, în vârstă de 13 ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru a fi supusă unor investigații medicale amănunțite.

Joi, în Italia, două tinere marocane care se drogau într-un lan de porumb de lângă Milano au murit după ce au fost strivite de un tractor, iar anchetatorii au aflat că în grupul care consuma substanţe interzise pe câmp a fost şi o româncă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: