Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident înfiorător lângă București. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Dimineață neagră pe drumurile din România
Accident înfiorător lângă București. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Dimineață neagră pe drumurile din România

Accident înfiorător lângă București. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Dimineață neagră pe drumurile din România

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident produs pe A1, în judeţul Giurgiu. În apropiere, o cisternă a intrat pe contrasens şi a dărâmat despărţitoarele de sensuri. Traficul pe sensul spre Bucureşti este blocat

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, marţi, într-un accident produs pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, în judeţul Giurgiu. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD. În apropiere de locul accidentului, o cisternă a intrat pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri, iar pompierii au intervenit pentru a elibera şoseaua. Traficul pe sensul spre Bucureşti a fost blocat.

Accidentul s-a produs la kilometrul 27 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Poenari.

Potrivit ISU Giurgiu, au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

„Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD. În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis sursa citată.

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenţie Roata de Jos şi Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. De asemenea, în sprijin a venit şi elicopterul SMURD.

Ulterior, la aproximativ 400 metri de locul acestui accident, o cisternă care se deplasa spre Piteşti a pătruns pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri.

„Din informaţiile pe care le avem, aceasta ar fi avut o problemă la una dintre anvelope, care a făcut explozie. Nu au fost persoane rănite. Pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile, având în vedere faptul că pe şosea se află o balustradă, pe o distanţă de aproximativ 150 m. Este blocat sensul de mers spre Bucureşti”, a menţionat ISU Giurgiu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: