Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident în lanț în municipiul Iași. 15 autoturisme și un tramvai avariate de un tânăr presupus drogat. VIDEO
Accident în lanț în municipiul Iași. 15 autoturisme și un tramvai avariate de un tânăr presupus drogat. VIDEO

Accident în lanț în municipiul Iași. 15 autoturisme și un tramvai avariate de un tânăr presupus drogat. VIDEO

Un tânăr din Iași a ajuns în arestul poliției după o aventură, la volanul unui autoturism, care s-a soldat cu un accident în lanț.

Un număr de 15 autoturisme și un tramvai din Iași au fost avariate de tânărul care a șofat cu capul scos pe geamul mașinii pe o stradă din Iași.

Potrivit martorilor citați de presa locală, care l-au observat în trafic, tânărul conducea haotic cu capul scos pe geam deoarece parbrizul vehiculului pe care îl conducea era spart și îi împiedica vederea. Acesta a comis accident după accident, fără să dea impresia că își dă seama ce se petrece în jurul său.

Observându-l trecătorii au sunat la numărul de urgență 112 și au sesizat Poliția care a intervenit pentru a-l reține.

El a fost oprit după mai mulți kilometri, în fața Stației CFR din Iași, după ce și-a abandonat mașina. De altfel, ultimele cinci autoturisme au fost avariate chiar aici, înainte de a abandona autoturismul. Polițiștii au crezut că tânărul era băut și de aceea se comporta astfel, însă testul pentru depistarea alcoolemiei a ieșit negativ.

Tânărul a fost dus la audieri, însă a devenit foarte agitat, iar acest lucru i-a determinat pe polițiști să solicite un test anti-drog.

Polițiștii suspectează că tânărul ar fi consumat droguri

La audieri, şoferul a devenit extrem de agitat, motiv pentru care poliţiştii au cerut ajutorul mascaţilor. Aceştia din urmă l-au liniştit pe tânăr şi ulterior l-au transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un conducător auto în timp se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iaşi ar fi acroşat mai multe autovehicule. În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţie de fapt. Conducătorul auto a fost depistat şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

„Vă iubesc pe toți!”

În timp ce ieșea din sediu poliției, încătușat, bărbatul și-a declarat dragostea către jurnaliștii care doreau să știe cum s-a petrecut accidentul în lanț:

„Vă iubesc pe toți”, a strigat el.

Ulterior, după ce i-au fost recoltate probele în vederea efectuării testului pentru depistarea substanțelor stupefiante, șoferul a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași.

Sursa foto și video: Ziarul de Iași

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: