Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav pe o șosea din Dâmbovița. Doi morți și opt răniți
Accident grav pe o șosea din Dâmbovița. Doi morți și opt răniți

Accident grav pe o șosea din Dâmbovița. Doi morți și opt răniți

Un grav accident a avut loc joi dimineața pe  DN 71 Târgoviște - Sinaia, în apropierea localității Aninoasa. Un microbuz care transporta copii s-a ciocnit cu un autoturism. Două persoane au decedat, iar alte opt au suferit rani grave.

Traficul rutier e oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor de salvare. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa au precizat că microbuzul implicat în accident transporta copii.

Potrivit primelor informații, șoferul microbuzului nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a acroșat un autoturism care se afla în depășire. Automobilul era condus de un tânăr de 19 ani.

Salvatorii sosiți la fața locului au constatat că două persoane nu mai prezentau semne vitale. Este vorba despre șofer si însoțitor.

Microbuzul transporta 9 copii, care sunt, în prezent, evaluați medical. Se pare ca din autoturism nu este nicio persoana rănită. Copiii au fost evacuați.

Doi dintre ei aveau nevoie de asistență medicală imediată. Cei care sunt răniți mai grav urmează să fie transportați la spital.

Se estimează reluarea normală a traficului în câteva zeci de minute.

Un alt grav accident. Patru tineri au fost răniţi după o coliziune frontală

Un accident grav a avut loc, joi dimineața și în județul Buzău. Două autovehicule s-au lovit frontal. La volanul uneia dintre maşini se afla un şofer de 22 de ani, iar autoturismul care venea din sens opus era condus de un şofer de 21 de ani.

În urma impactului frontal, şoferul de 21 de ani, doi pasageri din maşina sa de aceeaşi vârstă şi un pasager din celălalt autovehicul, un tânăr de 22 de ani, au fost răniţi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: