Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav, cu motociclist în comă, la Constanța. Trafic blocat, pe DN39, în sudul litoralului
Accident grav, cu motociclist în comă, la Constanța. Trafic blocat, pe DN39, în sudul litoralului

Accident grav, cu motociclist în comă, la Constanța. Trafic blocat, pe DN39, în sudul litoralului

Un bărbat care conducea un moped a fost grav rănit, pe DN39, după ce a vrut să întoarcă pe linie dublă continuă, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar. Traficul pe șoseaua națioanlă care leagă Mangalia de Constanța este blocat.

Accidentul a avut loc pe DN39, la ieșirea din comuna 23 August spre Costinești, fiind implicate un moped și un autoturism. Din primele informații, se pare ca șoferul mopedului a întors peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost lovit de către un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului violent, șoferul mopedului a fost grav rănit fiind preluat de un elicopter SMURD, în stare de inconștiență, și transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

 

Conducătorul autoturismului, cu număr de București, a fost testat, rezultând că nu a consumat alcool. Centrul Infotrafic informează, de asemenea, că pe DN 39, la ieşirea din localitatea 23 August către Tuzla, judeţul Constanţa, un motociclist, care a efectuat o întoarcere neregulamentară, a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, acesta a suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.