Evenimentul Zilei > Social > Accident grav în Giurgiu. Plan roșu de intervenție: o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. FOTO
Accident grav în Giurgiu. Plan roșu de intervenție: o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. FOTO

Accident grav în Giurgiu. Plan roșu de intervenție: o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. FOTO

Vineri dimineață a avut loc un accident grav în localitatea Călugăreni din județul Giurgiu. Conform informațiilor, o persoana a murit iar alte patru au fost rănite.

Vineri dimineață a avut loc un accident grav în localitatea Călugăreni din județul Giurgiu.

Conform informațiilor, o persoana a murit iar alte patru au fost rănite. Mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe SMURD au ajuns la fața locului, fiind activat planul roșu de intervenție.

În această dimineață, ora 07.15, pe DN 5, pe raza localității Calugareni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate doua autovehicule, respectiv un autoturism și un microbuz, produs de către șoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din orașul Popesti Leordeni, județul Ilfov. În urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din județul Ilfov, pasager in microbuz, a decedat, iar alte 7 persoane, pasagere în microbuz și autoturism, au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN5 (E70) București – Giurgiu, la ieșirea din localitatea Călugăreni către Capitală, în județul Giurgiu, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Potrivit primelor date, o persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite. Circulația se desfășoară îngreunat, pe una dintre cele patru benzi”.

 

Din cadrul ISU Giurgiu acționează 3 echipaje de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD, precum și 6 ambulanțe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU București-Ilfov sunt trimise în sprijin 2 ambulanțe SMURD și 1 echipaj de descarcerare.

În sprijin acționează și 1 elicopter SMURD.

UPDATE A doua femeie grav rănită, care se afla în stop cardio-rspirator, a murit. În total, accidentul s-a soldat cu doi morți și opt persoane rănite, transportate la spital.