Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav în București, soldat cu două victime. Șoferul a rămas încarcerat. FOTO
Accident grav în București, soldat cu două victime. Șoferul a rămas încarcerat. FOTO

Accident grav în București, soldat cu două victime. Șoferul a rămas încarcerat. FOTO

Un accident grav a avut loc, miercuri, 1 septembrie, din municipiul București. Un autoturism a intrat pe șinele de tramvai.

UPDATE: „Circulaţia tramvaielor 8 şi 25 este blocată miercuri seara pe Bulevardul Timişoara, în zona intersecţiei cu strada Romancierilor, pe sensul spre Răzoare, din cauza deraierii unui tramvai în urma tamponării cu un autoturism”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al STB Brânduşa Raeceanu.

„Echipele STB se află la faţa locului pentru remedierea situaţiei, iar pentru preluarea fluxului de călători de pe Bulevardul Timişoara a fost introdusă o linie navetă de autobuze, care funcţionează între Depoul Militari şi Piaţa Danny Huwe”, a spus Raeceanu.

Știre inițială: O mașină a deraiat de pe calea rutieră și a lovit tramvaiul 25. Accidentul a fost soldat cu două victime, iar circulația a fost blocată. La fața locului au intervenit agenții rutieri și pompieri, alături de o echipă medicală care oferă primul ajutor.

Accident grav în București. O victimă a rămas încarcerată

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea șoferului. Potrivit primelor informații este vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani, care se afla la volanul autoturismului. Un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, a suferit răni.

Femeia prezintă mai multe plăgi, însă este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului. Niciun pasager din tramvai nu a fost rănit în urma impactului, dar circulația a rămas blocată. Mai multe tramvaie așteaptă eliberarea traficului.

Nu se știe exact contextul în care a avut loc accidentul, însă agenții rutieri aflați la locul accidentului au demarat cercetări pentru a stabili circumstanțele evenimentului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: