Evenimentul Zilei > Actualitate > O persoană a murit și mai multe victime au fost transportate la spital, în urma unui accident grav din Brașov. Printre ele, și un copil
O persoană a murit și mai multe victime au fost transportate la spital, în urma unui accident grav din Brașov. Printre ele, și un copil

O persoană a murit și mai multe victime au fost transportate la spital, în urma unui accident grav din Brașov. Printre ele, și un copil

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, 24 iulie, în jurul orei 14.35. Acesta a fost soldat cu șapte victime, care primesc îngrijiri medicale. Printre acestea se numără și un minor.

UPDATE: O persoană a murit şi alte trei, printre care și un copil, au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe DN1, din Brașov.

Unul dintre cei doi șoferi implicați în accident a fost declarat decedat de către cadrele medicale care au intervenit la fața locului.

Doi adulți și un copil au fost transportați la unități medicale, pentru a primi mai multe îngrijiri.

Știre inițială: Sâmbătă, 24 iulie, în jurul orei 14.35, pe DN1, între localitățile Perșani și Vlădeni, județul Brașov, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme, potrivit IPJ Brașov.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, în urma producerii accidentului rutier, au rezultat șapte victime care primesc îngrijiri medicale la fața locului. Printre acestea, se numără și un minor.

A fost posibilă testarea din punct de vedere a prezenței alcoolului în aerul respirat doar pentru unul dintre cei doi șoferi ai mașinilor implicate în accident. Rezultatul a fost negativ, potrivit reprezentanților IPJ Brașov.

Traficul este blocat. Șoferii se deplasează prin câmp

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

La momentul transmiterii acestora informații, traficul este blocat. Șoferii sunt nevoiți să se deplaseze prin câmp pentru a ocoli locul accidentului și a ajunge la destinație.

Din păcate, în acest moment nu există informații cu privire la timpul în care traficul va fi deblocat, spune IPJ Brașov.

Care este starea minorului accidentat

Potrivit primelor informații transmise de către autorități, copilul accidentat se află în stare de conștiență. Nu se cunosc încă detalii cu privire la vârsta acestuia sau leziunile suferite. Minorul primește, la rândul său, îngrijiri medicale la fața locului.

„Vom vedea dacă va fi transportat și la spital”, a transmis IPJ Brașov.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: