Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav după ce șoferul a confundat șoseaua cu circuitul de Formula 1
Accident grav după ce șoferul a confundat șoseaua cu circuitul de Formula 1

Accident grav după ce șoferul a confundat șoseaua cu circuitul de Formula 1

Un șofer care a călcat adânc accelerația a provocat un accident grav.

Un accident foarte grav s-a petrecut, joi dimineață, în cartierul Someșeni din Cluj-Napoca. Șoferul unui autoturism care circula cu viteză foarte mare a scăpat volanul de sub control și a întrat într-un stâlp în jurul căruia s-a încolăcit după impact.

Trei persoane care se aflau în mașină au rămas încarcerate și au avut nevoie de intervenția pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj pentru a fi descarcerate. „Intervine Detașamentul 1 Cluj-Napoca cu 2 autospeciale, un echipaj de terapie intensivă, în total 12 subofițeri. Plus încă două de echipaje Serviciul de Ambulanță Cluj. Tare cele 3 persoane încarcerate sunt conștiente”, au anunțat oficialii de la ISU Cluj, conform siteului foaiatransilvania.


Accident grav pe drumurile din România. 6 persoane au fost rănite

Accident înfiorător în centrul Capitalei. O mașină s-a răsturnat


Tot în cartierul Someșeni a avut loc un accident în 2018, în care au fost implicate trei autoturisme. Toate cele trei autovehicule circulau pe aceeași direcție de mers, respectiv sensul spre Aeroport. Un conducător auto care circula cu un autoturism ce tracta o remorcă, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, astfel a trecut de pe a 2 bandă pe 1 bandă, fără a se asigura corespunzător, context în care autovehiculul care circula pe 1 bandă a intrat în coliziune cu remorca, ulterior fiind proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului.

De asemenea, un alt autovehicul, care circula pe cea de-a doua bandă, a intrat în coliziune cu remorca primului autovehicul implicat în accident.

Coliziunea s-a soldat cu rănirea unei tinere în vârstă de 25 de ani din Deva, conducătoarea autoturismului care a fost proiectat în stâlpul de pe marginea carosabilului.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările în acest caz continuă”, spunea la vremea respectivă Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Cluj.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: